Αίθριος καιρός με τοπική συννεφιά και ισχυρούς νοτιάδες - iefimerida.gr

Αίθριος καιρός με τοπική συννεφιά και ισχυρούς νοτιάδες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συννεφιασμένη αλλά ζεστή προβλέπεται η μέρα, αφού σήμερα Τετάρτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις και πιθανότητα βροχής στη Θράκη, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Οι νότιοι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι τα 8 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει σημαντική μεταβολή

Στην Αττική θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη Θράκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι περιορισμένη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες,ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τοπικά τις πρωινές ώρες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ