Τον αρραβώνα Αλβανής εστεμμένης διέλυσε ο Ντι Κάπριο [εικόνες] - iefimerida.gr

Τον αρραβώνα Αλβανής εστεμμένης διέλυσε ο Ντι Κάπριο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπεύθυνος για το χωρισμό της 27χρονης Αφερντίτα Ντεσχάτζ (Μις Κόσοβο 2011) από τον γνωστό Αλβανό τραγουδιστή Σχράτ Κασάπι φαίνεται πως είναι ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, μαζί με τον οποίο εθεάθη το μοντέλο να κάνει ηλιοθεραπεία στο Μαϊάμι.

Ολα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun που επιμένει ότι ο Αλβανός τραγουδιστής ακύρωσε τον γάμο μόλις είδε τις φωτογραφίες της Αφερντίτα με τον Λίο. Παρόλο που το ύψους 183 εκατοστών μοντέλο τον διαβεβαίωσε ότι είναι μόνο φίλοι.

Τον αρραβώνα Αλβανής εστεμμένης διέλυσε ο Ντι Κάπριο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αξιο επισήμανσης είναι ότι η εντυπωσιακή Αφερντίτα, μια από τις ωραιότερες Αλβανίδες όλων των εποχών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κόσοβο, μετακόμισε στις ΗΠΑ όταν ήταν 12 ετών και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο από τα 17 της.

Τον αρραβώνα Αλβανής εστεμμένης διέλυσε ο Ντι Κάπριο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Εγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στα Μις Υφήλιος το 2011, όπου κατάφερε να μπει στην πρώτη 16άδα. Ενώ είναι επίσης αναγνωρίσιμη ως τραγουδίστρια, με το πρώτο της σινγκλ να έχει κυκλοφορήσει το 2011.

Τον αρραβώνα Αλβανής εστεμμένης διέλυσε ο Ντι Κάπριο [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ