Σύσκεψη στο Μαξίμου με... ανοιχτή την τηλεόραση στο ΡΙΚ - iefimerida.gr

Σύσκεψη στο Μαξίμου με... ανοιχτή την τηλεόραση στο ΡΙΚ

Σύσκεψη στο Μαξίμου με.... ανοιχτή την τηλεόραση στο ΡΙΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα ανοιχτά ζητήματα της διαπραγμάτευσης με την Τρόικα, τις απολύσεις στο Δημόσιο και την παράταση του χαρατσιού, συνεδριάζουν στο Μέγαρο Μαξίμου από τις 18:00 οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός και οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, παράλληλα, παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην Κύπρο όπου αυτή την ώρα συνεδριάζει η Βουλή με θέμα το νομοσχέδιο που εισηγείται το «κούρεμα» των καταθέσεων, καθώς η οποιαδήποτε απόφαση θα έχει συνέπειες και στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση παρακολουθεί με αυξημένη προσοχή τις εξελίξεις στην Κύπρο και δηλώνει ότι συμπαραστέκεται στον κυπριακό λαό ενώ ο πρωθυπουργός στη δήλωσή του ανέφερε ότι οι δύο λαοί υποφέρουν αλλά ο ελληνισμός θα βγει πιο δυνατός από την κρίση. Παράλληλα, επιχειρεί να προλάβει και να αποτρέψει τις επιπτώσεις της κυπριακής κρίσης στην Ελλάδα.

Στη σύσκεψη που ξεκίνησε στις 18:00 εκτός από τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης.

Αναβολή ταξιδιού στη Φινλανδία από Σαμαρά

Λόγω της κρισιμότητας των ημερών, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αποφάσισε να αναβάλει το προγραμματισμένο ταξίδι του στη Φινλανδία, στις 22-24 Μαρτίου στη Φινλανδία.

Στη σκανδιναβική χώρα, ο πρωθυπουργός θα είχε επίσημη συνάντηση με τη φινλανδική πολιτική ηγεσία και θα συμμετείχε σε διάσκεψη με έξι Ευρωπαίους πρωθυπουργούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ