Σμπώκος δείχνει Γιάννο για τα υποβρύχια - iefimerida.gr

Σμπώκος δείχνει Γιάννο για τα υποβρύχια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περίοδο υπουργίας του Γιάννου Παπαντωνίου στο Εθνικής Άμυνας για τα υποβρύχια και τις μίζες έδειξε σήμερα με ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Γενικός Διευθυντής Εξοπλισμών, Γιάννης Σμπώκος.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΒΗΜΑ», ο κ. Σμπώκος παραδέχθηκε μεν ότι ο ίδιος υπέγραψε την ανάθεση των συμβάσεων, αλλά πρόσθεσε με νόημα ότι από τότε που έφυγε από το υπουργείο «έγιναν 11 τροποποιήσεις στη σύμβαση». «Δεν έχω καμία εμπλοκή, το θέμα αφορά τους Γερμανούς και τη Δικαιοσύνη να αναδείξει υπευθύνους», δήλωσε ο κ. Σμπώκος.


«Ήταν απόφαση του ΚΥΣΕΑ να συγκρατηθεί όσο μεγαλύτερο κομμάτι των εξοπλισμών στην Ελλάδα, και για αυτό έγινε ανάθεση του έργου στη γερμανική εταιρεία που θα χρησιμοποιούσε τα κρατικά τότε ναυπηγεία Σκαραμαγκά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ