Μοσκοβισί: Το χρέος της Κύπρου δεν είναι βιώσιμο πάνω από 10 δισ. ευρώ - iefimerida.gr

Μοσκοβισί: Το χρέος της Κύπρου δεν είναι βιώσιμο πάνω από 10 δισ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ του «κουρέματος» στις κυπριακές καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ τάσσεται και ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά, ότι η Ευρωζώνη δεν μπορεί να αυξήσει το πακέτο βοήθειας προς την Κύπρο πάνω από 10 δισ. ευρώ.

Την αδυναμία αύξησης του πακέτου βοήθειας στην Κύπρο πάνω από 10 δισ. ευρώ δήλωσε ο Πιερ Μοσκοβισί, ο οποίος διευκρίνισε σε δημοσιογράφους εν όψει της ψηφοφορίας της συμφωνίας διάσωσης από το κυπριακό κοινοβούλιο πως «πάνω από τα 10 δισ. ευρώ φτάνουμε σε ένα μέγεθος χρέους που δεν είναι βιώσιμο».

Παράλληλα, ο κ. Μοσκοβισί, δήλωσε ότι η Γαλλία τάσσεται υπέρ του κουρέματος των τραπεζικών καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ, αν και διευκρίνισε ότι η Κυπριακή κυβέρνηση είναι αυτή που μπορεί να θέσει τα όρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ