Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 18 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Θα πρέπει όμως, να λάβετε υπ΄ όψιν όλες τις παραμέτρους και με γνώμονα την λογική να κινηθείτε ανάλογα. Με τη σωστή επικοινωνιακή πολιτική μπορείτε να παραμείνετε αμετακίνητοι στις θέσεις σας. Να είστε προσεκτικοί με τις καθημερινές συναλλαγές σας γιατί θα δημιουργηθούν μπερδέματα και παρανοήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί τόσο στις επιλογές σας όσο και στις κινήσεις σας. Συνεχίσετε να προσπαθείτε και θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Ταύρος

Κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να χρειαστούν την προσοχή σας. Θα συμβούν διάφορα γεγονότα που θα σας ανατρέψουν ορισμένα σχέδια σας. Ίσως να νιώσετε την ανάγκη να εκδηλώσετε συναισθήματα και σκέψεις στον σύντροφο σας ή σε κάποιον φίλο σας. Πλησιάστε περισσότερο το σύντροφο σας και προσπαθήστε να ανανεώσετε το πάθος μέσα στη σχέση σας. Προετοιμαστείτε γιατί θα συναντήσετε εμπόδια και ανατροπές στο δρόμο σας, αλλά αν κινηθείτε έξυπνα θα τα ξεπεράσετε.

Δίδυμοι

Είναι μια καλή περίοδο για να λύσετε τις όποιες διαφορές με τον σύντροφο σας και να αποκαταστήσετε την σχέση σας. Θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι και να μεθοδεύετε σωστά τις κινήσεις σας, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε απόφαση. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Όσοι είστε αδέσμευτοι, ενισχύστε την αυτοπεποίθηση σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε σας. Στα οικονομικά σας θα παρουσιαστεί άνοδος και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Καρκίνος

Αναζητήστε καινούργιες ιδέες, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο σύνολο και να εισπράξετε τον θαυμασμό και την ανταμοιβή των ανωτέρων σας. Αυτό το διάστημα θα έχετε μια τάση απομόνωσης, εσωστρέφειας και περίεργες διαθέσεις. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Οι ελεύθεροι προετοιμαστείτε γιατί θα αρχίσει να πνέει καινούργιος άνεμος στην ερωτική σας ζωή πράγμα που θα σας ανανεώσει και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον σας. Όσοι έχετε μια σοβαρή σχέση μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να περάσετε προσωπικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Λέων

Δεν πρέπει να πάρουν αέρα τα μυαλά σας και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας γιατί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβετε. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην φτάσετε σε δυσάρεστη κατάληξη τόσο στα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Μην ρισκάρετε όμως παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις τώρα, ακόμα κι αν όλα δείχνουν ευνοϊκά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα νιώσετε μπερδεμένοι γιατί θα δείτε πρόσωπα του παρελθόντος που θα σας αναστατώσουν και συγχρόνως θα γοητευτείτε από καινούργιες παρουσίες που θα μπουν στη ζωή σας. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά και μάθετε να ελέγχετε το άγχος και την ανυπομονησία σας.

Παρθένος

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα συμμετέχετε. Θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις την βοήθεια συνεργατών. Μην ξεχνάτε ότι δεν μπορείτε να κάνετε ανοίγματα αν δεν έχετε τα κεφάλαια που απαιτούνται, για να καλύψετε οτιδήποτε προκύψει. Προσπαθήστε να διευθετήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και μετά να αναλάβετε καινούργιες ευθύνες. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να σχεδιάσετε ή να εφαρμόσετε τις ιδέες σας αρκεί να αποφύγετε τις υπερβολές και τις παγίδες.

Ζυγός

Ο οικονομικός τομέας επηρεάζετε περισσότερο τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα καινούργιο σύντροφο, θα γίνετε κουραστικοί και πιεστικοί. Προβληματισμοί γύρω από ζητήματα καριέρας ενδεχομένως να ανασπάσουν ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σας. Στα οικονομικά σας θα εισπράξετε καθυστερούμενα χρήματα και θα μπορέσετε να κινηθείτε με άνεση αυτές τις ημέρες. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να περάσετε ευχάριστα με το σύντροφο σας.

Σκορπιός

Τα ζητήματα καριέρας απορροφούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας με αποτέλεσμα να παραμελείτε κάπως την προσωπική σας ζωή. Το τελευταίο διάστημα σας απασχόλησαν και συνεχίζουν να σας απασχολούν ζητήματα καριέρας και επαγγελματικών επιδιώξεων. Το ταίρι σας θα αναζητά όλο και περισσότερο πράγματα από εσάς, κάνοντας σας να αναρωτιέσετε αν είσαστε σε θέση να του τα προσφέρετε. Φανείτε όμως προσεκτικοί και μην προβείτε σε αλόγιστα έξοδα και άσκοπες αγορές. Φροντίστε να πλησιάσετε τον σύντροφο σας.

Τοξότης

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο για την πραγμάτωση των στόχων σας. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για να τακτοποιήσετε τυχόν οικονομικές υποθέσεις και ταυτόχρονα να επενδύσετε σε μακροπρόθεσμα κερδοφόρα σχέδια. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα αναζητάτε συχνά την ερωτική αγκαλιά του συντρόφου σας και θα περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του.

Αιγόκερως

Εσείς που είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα σύντροφο στη ζωή σας, η διάθεση σας θα ανέβει κατακόρυφα, καθώς θα ασκήσετε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο. Ο επαγγελματικός τομέας καθώς και οι κοινωνικές επαφές δέχονται ευνοϊκές επιρροές αυτήν την περίοδο. Προσέξετε τις συζητήσεις που θα κάνετε για νέες συνεργασίες και προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδια σας. Προχωρείστε σε διεκδικήσεις, υπερασπίζοντας τα δικαιώματα σας, χωρίς να γίνεστε επιθετικοί. Το ευχάριστο είναι ότι θα μπουν πολλά πράγματα σε τάξη και έτσι θα μπορείτε να ελπίζετε σε καλύτερες ημέρες.

Υδροχόος

Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο, φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα εργάζεστε παραπάνω ώρες μέχρι να φτάσετε στο σημείο που θέλετε εσείς. Κάντε πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά.

Ιχθείς

Οι στόχοι σας μπορούν να πραγματοποιηθούν με μεγάλη ευκολία γι αυτό μην αφήσετε αυτό το διάστημα ανεκμετάλλευτο. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συνεχίστε μόνοι αναζητώντας τον ιδανικό σύντροφο. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε μια τυχόν αναβλητικότητα που μπορεί να σας διέπει αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν εμπόδια για την σταθεροποίηση του εισοδήματος σας και θα πιεστείτε πολύ για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Στον οικονομικό σας τομέα καλό θα είναι ότι αγορές θέλετε να κάνετε, να τις μεταθέσετε για αργότερα γιατί τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ