Nέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη - iefimerida.gr

Nέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα τα ανοικτά ζητήματα, όπως οι απολύσεις στο Δημόσιο και η παράταση του χαρατσιού για τα ακίνητα και για το 2013 θα τεθούν επί τάπητος στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση την Τρίτη το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με το tovima το ραντεβού του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ορίστηκε για τις έξι το απόγευμα της Τρίτης.

Σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα συναντήσει τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη, καθώς οι απολύσεις στο Δημόσιο, θεωρείται μείζον θέμα για την Τρόικα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη συνάντηση των δύο ανδρών ο πρωθυπουργός θα ζητήσει από τον κ. Μανιτάκη να κινηθεί βάσει του κυβερνητικού σχεδιασμού, ο οποίος είναι να επιτευχθεί συμφωνία με την Τρόικα και να μην υπάρξει άλλη κωλυσιεργία.

Παράλληλα, σήμερα, Καθαρά Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει συνάντηση και με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ