Hλίας Βρεττός: Και έχω κερατώσει και έχω πάει με δεσμευμένη - iefimerida.gr

Hλίας Βρεττός: Και έχω κερατώσει και έχω πάει με δεσμευμένη

Hλίας Βρεττός: Και έχω κερατώσει και έχω πάει με δεσμευμένη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει... απιστήσει, αλλά και ότι, εν γνώσει του, έχει υπάρξει το «τρίτο πρόσωπο».

Ο Ηλίας Βρεττός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Adore» όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από την απιστία δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει... αμαρτήσει με κάθε τρόπο.

«Εχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση! Και έχω κερατώσει, αλλά και έχω μπει σε σχέση άλλου. Εχω πάει με γυναίκα η οποία ήταν δεσμευμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν στη θέση του απατημένου βρισκόταν ο ίδιος εξήγησε πως είναι κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να συγχωρέσει, συμπληρώνοντας πως δεν του έχει συμβεί ή τουλάχιστον δεν το έχει μάθει, «να πιάσω την σύντροφό μου να με απατάει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ