Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 16 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά οικονομικά και την υγεία σας.

Kριός

Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Αρκετές φορές έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Διατηρήστε την στοιχειώδη ψυχραιμία, τη στιγμή που οι επιθέσεις θα ενταθούν από την μεριά των συνεργατών σας. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα οικονομικά για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Η ειλικρίνεια και η έκφραση συναισθημάτων μπορεί να αποτρέψει τις όποιες παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Δεν είναι καλή περίοδος για να επενδύσετε, γιατί θα έχετε σημαντικές απώλειες. Η προσοχή σας είναι στράμενη στην καριέρα σας, με αποτέλεσμα η διάθεσή σας για έρωτες να είναι περιορισμένη. Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας δείχνουν, ότι το επαγγελματικό σας πρόγραμμα θα είναι αρκετά φορτωμένο και θα είστε σε συνεχή επαφή με κόσμο, για να κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε. Προσέξτε να μην απωθήσετε πρόσωπα αγαπημένα που θέλετε να είναι κοντά σας. Στη δουλειά σας, θα πρέπει να καταλάβετε ότι τα καλά αποτελέσματα δεν έρχονται, αν δεν καταβάλετε τις ανάλογες προσπάθειες.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή προσφέρετε για να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Θα ξεκαθαρίσετε με το φιλικό σας κύκλο και θα κρατήσετε δίπλα σας ανθρώπους που είναι αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένα πρόσωπο από τα παλιά θα ξανά μπει στη ζωή σας. Ορισμένα χρήματα που περιμένατε και είχαν καθυστερήσει, τώρα θα τα εισπράξετε. Συνεχίσετε έτσι και πάρτε τις ανάλογες αποφάσεις, για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον εργασιακό σας χώρο.

Καρκίνος

Μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, είστε αποφασισμένοι να ανανεώσετε το ερωτικό σκηνικό που επικρατεί στη ζωή σας και να αναζητήσετε κάτι πιο σταθερό. Παρόλα αυτά εάν κινηθείτε με σύνεση και σοβαρότητα θα καταφέρετε να βρείτε συμφέρουσες λύσεις στα όποια οικονομικά ζητήματα αντιμετωπίζετε αυτήν την περίοδο. Στα ερωτικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφο σας και θα του προβάλλετε τις απαιτήσεις σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα χρειαστείτε σε πολλά θέματα τη βοήθεια των συνεργατών σας.

Λέων

Πρέπει να βάλλετε ένα τέλος σε ότι σας ταλαιπωρεί και σας εμποδίζει, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Σπουδές, ταξίδια αλλά και νομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Στα οικονομικά σας, με τις κινήσεις που θα κάνετε θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα κουραστείτε για να μπορέσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες μέσα στη σχέση σας. Σχέσεις οι οποίες αποδειχθήκαν προβληματικές μέσα από λάθος συμπεριφορές ή αποκαλύψεις πολύ πιθανόν τώρα να λάβουν τέλος.

Παρθένος

Σχέσεις και συνεργασίες θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα δεχθούν κραδασμούς. Ανατροπές, εντάσεις, υπερβολές αλλά και λάθη είχαν την τιμητική τους. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο ή και τα παιδιά. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου βγείτε έξω διασκεδάστε με αγαπημένα σας πρόσωπα, ανανεωθείτε και δείτε τη ζωή από άλλη οπτική γωνία. Οι ελεύθεροι απελευθερωθείτε από τις ανασφάλειες σας και προχωρήστε μπροστά κάνοντας μια νέα αρχή.

Ζυγός

Δεν θα είναι εύκολο να το πετύχετε γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από το περιβάλλον σας γι΄ αυτό δημιουργήστε πρώτα το κατάλληλο έδαφος και μετά να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Θα βάλλετε προτεραιότητες στη ζωή σας για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας. Μην αφήσετε καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Οι γνωριμίες που θα κάνετε μέσα από τη δουλειά σας θα είναι αρκετές, γι΄αυτό φροντίσετε να τις αξιοποιήσετε. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, οι οποίοι θα σας στηρίξουν στις καινούργιες ευθύνες που θα αναλάβετε.

Σκορπιός

Στα επαγγελματικά σας αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις, γιατί θα αυξηθεί η ανάγκη σας για ασφάλεια και σταθερότητα, πράγμα που δεν μπορείτε να το πετύχετε από την μια μέρα στην άλλη πιέζοντας πρόσωπα και καταστάσεις. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αλλά αν κάνετε υπομονή, αργότερα θα ανακάμψουν και θα μπορείτε να κινηθείτε πιο άνετα. Στον αισθηματικό τομέα οι πιθανότητες για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο είναι παρά πολλές. Στον οικονομικό σας τομέα μην κάνετε ανοίγματα, αν δεν έχετε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες βάσεις. Τα οικονομικά σας, μπαίνουν σε ένα στάδιο ανασυγκρότησης, αλλά ακόμη δεν φαίνονται να είναι εντελώς καλά.

Τοξότης

Αφιερώστε χρόνο για περισυλλογή και προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας. Εσείς που είστε μόνοι θα έχετε τη ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία η οποία θα σας χαροποιήσει. Θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα αυξηθούν τα έσοδα σας αργότερα. Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα σας χαροποιήσουν πολύ, φίλοι μου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, αναμένετε να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, που θα σας βοήθησουν να δείτε ορισμένα πράγματα αλλιώς στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Αξιοποιήστε οπωσδήποτε αυτό το διάστημα και μην το αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Δεν αποκλείεται σε αρκετούς από εσάς να προκύψουν αιφνιδιασμοί ή δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και να χρειαστούν αναθεωρήσεις και αλλαγές. Οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις και έχουν αντέξει σε δοκιμασίες, δεν θα έχουν πρόβλημα. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα σας φέρουν αύξηση στα εισοδήματα σας. Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να καλύψετε έξοδα που ήδη έχετε κάνει, γι΄ αυτό δεν πρέπει να ανοιχτείτε πολύ.

Υδροχόος

Η κρίση σας θα είναι θολή και δεν θα μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πράγματα. Μην επιτρέψετε στην ένταση και στην ασυνεννοησία να σας παρασύρει σε σοβαρές ρήξεις είτε στον συναισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μια καινούργια γνωριμία που θα κάνετε μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας ενθουσιάσει. Προσέξτε γιατί θα δημιουργηθούν ορισμένες παρανοήσεις με το ταίρι σας. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί θα πιεστείτε πολύ.

Ιχθείς

Αρκετό άγχος και ευθύνες υπόσχεται ο επαγγελματικός τομέας για εσάς αυτήν την περίοδο. Θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ίσως δεχθείτε μια απρόσμενη ερωτική πρόταση από άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Στα επαγγελματικά, ενισχύστε την δημιουργικότητα σας, οργανωθείτε καλύτερα προβάλλοντας τις νέες ιδέες σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι καλύτερα.

Πηγή:ΖΩΔΙΑ/" target="_blank"> ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ