Βενιζέλος: "Βρισκόμαστε σε πραγματικό πόλεμο" - iefimerida.gr

Βενιζέλος: "Βρισκόμαστε σε πραγματικό πόλεμο"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δραματικούς τόνους περιέγραψε την κατάσταση της οικονομίας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Βαγγέλης Βενιζέλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5». Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «βρισκόμαστε σε έναν πραγματικό πόλεμο», για να προσθέσει ότι, προκειμένου να ανασχεθεί η ύφεση, «χρειάζεται ένα άλλο δημόσιο κλίμα, μια άλλη κατάσταση και ατμόσφαιρα».

«Χρειάζεται μία άλλη κατάσταση, πρέπει να συστρατευτούν οι πάντες και η αντιπολίτευση», επισήμανε ο κ. Βενιζέλος, αν και έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο ίδιος επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις από την έκκληση του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου «να πει η κυβέρνηση την αλήθεια στο λαό». «Αυτό προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση, προσπαθώντας παράλληλα να ανακτήσει την αξιοπιστία της χώρας επειδή το 2009, επί κυβέρνησης ΝΔ, άλλα δηλώνονταν ενώ άλλη ήταν η αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπερασπίστηκε την απόφαση της κυβέρνησης περί ελληνικής συμμετοχής στη συμμαχική επιχείρηση κατά του δικτάτορα Καντάφι, λέγοντας: «φανταστείτε πόσο θα είχε αποδυναμωθεί η χώρα διεθνώς και πόσο θα είχε αναβαθμιστεί ο ρόλος άλλων γειτονικών χωρών» σε περίπτωση μη συμμετοχής της Ελλάδας στην επιχείρηση.

Ο ένοικος του Πενταγώνου δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις πληροφορίες που τον θέλουν ναπροαλείφεται για τη θέση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης. «Βρίσκομαι στην πολιτική για να βοηθήσω τον τόπο και όχι γιατί έχω σχέδιο για την προσωπική μου διαδρομή» κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ