Πρόταση γάμου σε τηλεπαρουσιάστρια on air - Πώς γείωσε τον καλό της [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρόταση γάμου σε τηλεπαρουσιάστρια on air - Πώς γείωσε τον καλό της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο πάλαι ποτέ σούπερσταρ της Μίλαν και της Εθνικής Βραζιλίας να ήταν καλεσμένος στην εκπομπή για να σχολιάσει την κλήρωση των ομίλων του Champions League, ωστόσο, είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του και αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του που του έπαιρνε συνέντευξη.

Ο Λεονάρντο ως διευθυντής ποδοσφαίρου, πλέον, της Παρί Σεν Ζερμέν έχει δεσμό εδώ και πολύ καιρό με τη δημοσιογράφο του Sky Italia, Ανα Μπίλο και αποφάσισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης να της ζητήσει να τον παντρευτεί.

«Ανα θα με παντρευτείς;» είπε ο παλαίμαχος άσος με τη σύντροφό του να μην κρύβει την έκπληξη και την αμηχανία της και να απαντά: «Τι είδους ερώτηση είναι αυτή; Ας προχωρήσουμε».

Ο Λεονάρντο βέβαια επέμεινε και τη ρώτησε: «Αυτό σημαίνει ναι ή όχι», με την Μπίλο να του απαντά με χαμόγελο αλλά εμφανώς αμήχανη «Ναι. Θα τα συζητήσουμε στο σπίτι, σε ευχαριστώ».

Εδώ που τα λέμε δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη περίοδο ο συμπαθής Λεονάρντο, καθώς η κληρωτίδα δεν χαμογέλασε καθόλου στους Παριζιάνους, μια και τους έστειλε κατευθείαν στα δόντια της Μπαρτσελόνα που προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ