Στις 15 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας - iefimerida.gr

Στις 15 Μαΐου ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 15 Μαϊου και εκτός απροόπτου παρουσία οπαδών των δύο ομάδων θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Στη σύσκεψη που έγινε μεταξύ της ομοσπονδίας, εκπροσώπων των δύο ομάδων και της Αστυνομίας οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης.
Τελικά φαίνεται πως προκείνεται η πρόταση της ΕΟΚ και των ομάδων να γίνει το παιχνίδι με οπαδούς στις εξέδρες. Ωστόσο οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, με τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας να μην είναι σε θέση να δεσμευτεί χωρίς την έγκριση του αρχηγού του σώματος. Εν τω μεταξύ τα εισιτήρια αναμένεται να φτάσουν στους κατόχους διαρκείας των δύο ομάδων, με ονομαστικές λίστες, ενώ θα γίνεται ταυτοποίηση των στοιχείων τόσο κατά την παραλαβή τους, όσο και κατά την είσοδο στο κλειστό του Ελληνικού.

Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η τελική σύσκεψη για να αποφασιστεί ο αριθμός εισιτηρίων και προσκλήσεων που θα πάρει κάθε ομάδα, αλλά και τα μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ