«Φοβάμαι ότι θα μου ρίξουν οξύ στο πρόσωπο», δηλώνει διάσημη ηθοποιός - iefimerida.gr

«Φοβάμαι ότι θα μου ρίξουν οξύ στο πρόσωπο», δηλώνει διάσημη ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «φιλική» προτροπή της Ολίβια Γουάιλντ στον Τζάστιν Μπίμπερ να σταματήσει να κυκλοφορεί ημίγυμνος οδήγησε τους 35.000.000 followers του να εξαπολύσουν μια άγρια επίθεση εναντίον της.

«Είμαι σίγουρη ότι θα μου επιτεθούν με οξύ. Και αν αυτό συμβεί, υπάρχουν 35.000.000 ύποπτοι εκεί έξω». Αυτό δήλωσε στο CNN -αστειευόμενη- η εντυπωσιακή Ολίβια Γουάιλντ που βρέθηκε να λαμβάνει δεκάδες χιλιάδες απειλητικά tweets επειδή, μια εβδομάδα πριν, τουίταρε «Φόρα κανένα πουκάμισο» όταν κυκλοφόρησε μια ακόμη ημίγυμνη φωτό του 19χρονου σταρ. Ο οποίος, τον τελευταίο καιρό, δεν χάνει ευκαιρία να δείχνει πόσο γυμνασμένος είναι.

Όσον αφορά το περιεχόμενο των μηνυμάτων, η Ολίβια σπεύδει να διευκρινίσει πως «Είχαν όλες φιλικές συμβουλές. Όπως 'Είσαι λεσβία ή απλά πολύ γριά;'. Κάτι που με βοήθησε γιατί μόλις αναρωτιόμουν αν είμαι πολύ γρια για να γίνω λεσβία. Αν και το αγαπημένο μου ήταν το 'Σκύλα, δεν είσαι η μάνα του'. Κάτι απόλυτα σωστό, κρίνοντας από την έλλειψη τριχοφυΐας στο στήθος του Τζάστιν. Συνολικά έλαβα 17.000 μηνύματα. Απλά τα περισσότερα ντρέπομαι να τα επαναλάβω δημόσια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ