Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Μαρτίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 15 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ο ερωτικός τομέας είναι το καλύτερο σας, ασχοληθείτε λοιπόν με το ταίρι σας. Θα συναντήσετε αρκετό κόσμο σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πιθανότατα θα κάνετε νέες γνωριμίες, που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση σας. Καινούργιοι ορίζοντες ανοίγουν, και θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που είχατε τόσο καιρό πάνω στους αρχικούς σας στόχους. Πολλές επαφές και συζητήσεις με κόσμο που θα καταλήξουν στη σύναψη νέων επιτυχημένων συνεργασιών. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας, τόσο με τον ερωτικό σύντροφο όσο και με τους συνεργάτες σας.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή να κάνετε συμφωνίες γύρω από οικονομικά ζητήματα. Καλό θα είναι να ζητήσετε τη βοήθεια των συναδέλφων σας, γιατί δύσκολα θα τα βγάλετε πέρα μόνοι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αρχίσετε να κυκλοφορείτε περισσότερο, κάνοντας καινούργιες γνωριμίες που θα σας γοητεύσουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και μην μπείτε στην διαδικασία να επιλύσετε προβλήματα τώρα. Στον οικονομικό σας τομέα, αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Δίδυμοι

Μην κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας, προσέξτε πολύ. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση σας και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει από καιρό. Παράλληλα, θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί με τις συναλλαγές σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε απώλειες και εξαπατήσεις και να μην μπορείτε να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας. Στα επαγγελματικά σας, θα συμβούν ανατρεπτικές αλλαγές και θα καλυτερεύσουν οι συνθήκες εργασίας σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε άμεσα και να αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Καρκίνος

Δεν πρέπει αν είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Η προσωπική σας ζωή, η σχέση σας με τον σύντροφό σας ή και με τους συνεργάτες είναι στις προτεραιότητές σας αυτό το διάστημα. Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να συζητούν περισσότερο με το ταίρι τους αυτό το διάστημα για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Προσέξτε για τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν από μια δυσκολία στην επικοινωνία αυτό το διάστημα. Στην ερωτική σας ζωή, θα υπάρξουν διακυμάνσεις στη ψυχολογία σας και το ταίρι σας θα μπερδευτεί με την συμπεριφορά σας.

Λέων

Εμπόδια καθυστερήσεις και άγχος δεν αποκλείεται να προκύψουν αυτήν την περίοδο στον επαγγελματικό τομέα. Θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία δεν αποκλείεται να σας απασχολήσουν έντονα. Οι απαιτήσεις στον επαγγελματικό τομέα φαίνεται ότι δε σας αφήνουν περιθώρια για ελεύθερο χρόνο. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν αυτήν την περίοδο και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον. Στη δουλειά σας, οι δημιουργικές σας ιδέες δεν θα πρέπει να εμπεριέχουν μεγάλη φαντασία, αλλά να είναι συγκεκριμένες και ικανές να πραγματοποιηθούν.

Παρθένος

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Βαλεντίνου για να την περάσετε μόνοι σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας και περνώντας μια αξέχαστη βραδιά μαζί του. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο όπου ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και τα σημαντικά ραντεβού. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρείτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί.

Ζυγός

Κλείστε τα αυτιά σας στα παραπλανητικά λόγια που ενδεχομένως να ακούσετε αυτό το διάστημα. Μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα με τη συμπεριφορά σας, γιατί θα έρθετε σε οριστική ρήξη με το ταίρι σας. Ο αισθηματικός τομέας παρουσιάζει ενδιαφέρον και οι τάσεις για περιπέτειες συνεχίζονται ειδικά για τους αδέσμευτους. Στον οικονομικό σας τομέα, εισέρχεται μια ιδανική περίοδος για να μειώσετε τα χρέη και τα έξοδα σας. Τη μια θα νιώθετε απίστευτη ευφορία και η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη και την άλλη θα κάνετε έντονες σκηνές ζήλιας στο ταίρι σας χωρίς λόγο και αιτία.

Σκορπιός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το χρονικό διάστημα για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Θα κάνετε πολλές συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα και θα σκεφτείτε να προχωρήσετε σε ορισμένες επενδύσεις που θα σας προτείνουν. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και να είστε προετοιμασμένοι γιατί δεν αποκλείετε ένα οικονομικό ζήτημα που έρχεται από το παρελθόν να σας αναστατώσει. Προσπαθήστε, να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην δώσετε λαβές για αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο σας. Στον ερωτικό τομέα οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν για τυχόν συγκρούσεις και εντάσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστη κατάληξη.

Τοξότης

Ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα σας οδηγήσει στο σωστό μονοπάτι. Αποφύγετε την υπερένταση αυτό το διάστημα και αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση, προκειμένου να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Γενικότερα όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Είναι πολύ πιθανόν να κρύβουν σημαντικές ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες. Ένα έντονο ενδιαφέρον υπάρχει γύρω από θέματα καριέρας εδώ και αρκετό καιρό.

Αιγόκερως

Δεν είναι καιρός για να ρισκάρετε, γιατί θα χάσετε και αυτά που έχετε κερδίσει με τόσο κόπο. Θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, γι΄αυτό βάλτε τα δυνατά σας, για να φέρετε θεαματικά αποτελέσματα. Μην ενδώσετε σε δελεαστικές προτάσεις που θα σας γίνουν γιατί υπάρχει η περίπτωση να σας εξαπατήσουν. Προσέξτε δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να τα κατανοήσετε λάθος, γιατί θα βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση. Στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα προκύψουν διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, για τους χειρισμούς που έχετε κάνει στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει.

Υδροχόος

Ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα έλξη το ενδιαφέρον σας. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων, εντάσεων αλλά και οριστικών ρήξεων είναι μεγάλος. Προσοχή να μην ξεθυμάνετε σε πρόσωπα που είναι στο άμεσο περιβάλλον σας χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Ρισκάρετε εκ του ασφαλούς πάντα, εξετάζοντας αναλυτικά όλους τους παράγοντες πριν προβείτε στις τελικές σας αποφάσεις. Το φθινόπωρο τα δεδομένα θα είναι πολύ καλύτερα.

Ιχθείς

Αλλαγές και έντονες πιέσεις προβλέπονται για εσάς στον επαγγελματικό τομέα αυτήν την περίοδο. Επανεξετάστε προσεκτικά τις όποιες τυχόν προτάσεις σας γίνουν, διαφυλάξατε τα κεκτημένα σας και μην παρασύρεστε από επαναστατικές, ριζοσπαστικές τάσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους συνεργάτες σας, μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις μέσα από την αμοιβαία κατανόηση και τον διάλογο. Στη δουλειά σας μην αρχίσετε και αναλαμβάνετε συνεχώς καινούργια πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί στο τέλος θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/krios.php" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ