ΣΔΟΕ: Αγνωστο το πότε θα παραδώσουμε το πόρισμα για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου [έγγραφα] - iefimerida.gr

ΣΔΟΕ: Αγνωστο το πότε θα παραδώσουμε το πόρισμα για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου [έγγραφα]

ΣΔΟΕ: Αγνωστο το πότε θα παραδώσουμε το πόρισμα για τους συγγενείς Παπακωνσταντί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν οι ελεγκτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ενημερώθηκαν σήμερα τα μέλη της Προανακριτικής επιτροπής της Βουλής που ερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Στο έγγραφο που διαβιβάστηκε στον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη αναφέρεται πως ο απαιτούμενος χρόνος για την περαίωση των ελέγχων που αφορούν στους Σικιαρίδη Συμεών, Παπακωνσταντίνου Ελένη, Ρωσσώνη ΑΝδρέα και Παπακωνσταντίνου Μαρίνα δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς.

Όπως αναφέρει ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΣΔΟΕ, που έχει αναλάβει τον έλεγχο, Παναγιώτης Μαντούβαλος οι εντεταλμένοι υπάλληλοι θα ολοκληρώσουν, σε ηλεκτρονική μορφή, την καταχώρηση των στοιχείων που έλαβαν από τις τράπεζες μέχρι τις 29 Μαρτίου 2013.

Το επόμενο βήμα είναι να προχωρήσουν σε διασταύρωση με το φυσικό αρχείο που τηρούν τα τραπεζικά ιδρύματα μέχρι τις 12 Απριλίου και στη συνέχεια σε σύγκριση με τα δηλωθέντα στην εφορία.

Φυσικά, αν προκύψουν αδήλωτα εισοδήματα θα πρέπει να καλέσουν τα εν λόγω άτομα σε ακρόαση εντός πέντε ημερών, ενώ στη συνέχεια, προκειμένου να μπορεί να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του ελέγχου, θα γίνουν οι τελικές επαληθεύσεις.

ΣΔΟΕ: Αγνωστο το πότε θα παραδώσουμε το πόρισμα για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου [έγγραφα] | iefimerida.gr 0

ΣΔΟΕ: Αγνωστο το πότε θα παραδώσουμε το πόρισμα για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου [έγγραφα] | iefimerida.gr 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΔΟΕ έλεγχοι πόρισμα λίστα Λαγκάρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ