Τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Μαρκογιαννάκη το πρωί στη Βουλή - iefimerida.gr

Τι ακριβώς ειπώθηκε μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Μαρκογιαννάκη το πρωί στη Βουλή

Τι είπώθηκε ακριβώς μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Μαρκογιαννάκη το πρωί στη Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους ακριβείς διαλόγους του άγριου καβγά μεταξύ του πρόεδρου της Προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη και της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου, που μετέτρεψαν την επιτροπή, το πρωί της Πέμπτης, για μια ακόμη φορά, σε πεδίο μάχης, φέρνει στη δημοσιότητα το iefimerida.gr.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της Προανακριτικής επιχείρησε να διακόψει τη βουλευτή του την κυρία Κωνσταντοπούλου όταν συμπλήρωσε το 20λεπτο που έχει συμφωνηθεί για την εξέταση του μάρτυρα Γιάννη Καπελέρη.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου η οποία έφτασε να καταγγέλει τον Πρόεδρο της Προανακριτικής ότι προβάλλει εμπόδια στην εξέταση του μάρτυρα με στόχο τη συγκάλυψη.

Ακούστηκαν εκφράσεις όπως «δεν έχετε δικαίωμα να με προσβάλλετε», «είστε χυδαίος» από την κυρία Κωνσταντοπούλου, ενώ ο κ. Μαρκογιαννάκης την κατηγορούσε ότι ξεπέρασε τα όρια και ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Καπελέρη.

Οι ακριβείς διάλογοι έχουν ως εξής:

Ζωή Kωνσταντοπούλου: Kύριε πρόεδρε δεν θα κάνω εξέταση µε αυτόν τον τρόπο θα σας καταγγείλω δηµόσια και από κει και πέρα αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Ηρεµήστε

Ζωή Kωνσταντοπούλου: Ειµαι πολύ ήρεµη. Είστε υπαίτιος και υπόλογος και θα λογοδοτήσετε εκεί που πρέπει. Εφαρμόζετε πράγματα μονομερώς. Είχατε πει όταν έρθει ο Καπελέρης θα κάτσει και µια βδομάδα να τον εξετάζουµε.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Κάνετε επι 20 λεπτά ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση µε το αντικείμενο. Ρωτάτε που είναι το γραφείο, η τουαλέτα ,το κομπιούτερ αν έχει email , αν έχει κινητό και λάπτοπ και τίποτα για την υπόθεση .

Ζωή Kωνσταντοπούλου: Θα σας καταγγείλω δημόσια . Είστε υπαίτιος υπόθαλψης και συγκάλυψης. Εχετε αποκαλυφθεί, είστε εκτεθειμένοι στο Πανελλήνιο.

Παναγιώτης Ρήγας : Εχει αποκαλυφθεί ο ρόλος των συναδέλφων του ΣΥΡΙΖΑ. Κάνουν πολιτική εκμετάλλευση και πολιτική αξιοποίηση της επιτροπής. Δεν συμβάλουν σε τίποτα στην αποκάλυψη της αλήθειας.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Θέλω να καταγράφει στα πρακτικά οτι η κυρία Κωνσταντοπουλου είχε στη διάθεση της 25 λεπτά και δεν ρώτησε τίποτα ουσιαστικό

Ζωή Kωνσταντοπούλου: Ούτε καν η προσφώνηση κύριε πρόεδρε δεν σας αρµόζει

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Εξεστιν

Ζωή Kωνσταντοπούλου: Τη λέξη Εξεστιν να την πείτε εσείς που εχετε συνηθίσει να αναφέρεστε έτσι . Είστε χυδαίος.

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: Η ανατροφή του καθενός εδώ µέσα φαίνεται . Κύριε Δρίτσα θα κάνετε ερωτήσεις στον μάρτυρα;

ΘοδωρήςΔρίτσας : Κάντε την επιτροπή ιδιοκτησία σας . Μετά από αυτή τη συμπεριφορά αρνούμαι να θέσω ερωτήματα. Αρνούµαι να συνεργήσω σε µια φαλκιδευµενη διαδικασία. Να συνεχίσει η κυρία Κωνσταντοπουλου και µετά εγώ

Χρήστος Μαρκογιαννάκης: κύριε μάρτυς τελείωσαµε.

ΘοδωρήςΔριτσας : αυτό είναι πραξικόπημα

Ζωή Kωνσταντοπούλου: Θα απολογηθείτε δηµοσίως

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ