Χρήστος Κατσώτης (ΚΚΕ) σε υφυπουργό Εργασίας: «Είστε μαντρόσκυλα των επιχειρηματιών» [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρήστος Κατσώτης (ΚΚΕ) σε υφυπουργό Εργασίας: «Είστε μαντρόσκυλα των επιχειρηματιών» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζονται οι διαμάχες στην Βουλή, με τον βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστο Κατσώτη να αποκαλεί τον υφυπουργό Εργασίας «μαντρόσκυλο των επιχειρηματιών» και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να του απαντά χαρακτηρίζοντας τον «σκυλάκι του καναπέ».

Βαριές εκφράσεις ακούστηκαν για άλλη μια φορά στην Βουλή, με τον κ. Κατσώτη του ΚΚΕ να λογομαχεί με τον κ. Παναγιωτόπουλο σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα. Ο βουλευτής του ΚΚΕ κατηγόρησε τον υφυπουργό Εργασίας ότι δεν ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους, αλλά για μεγαλοσυμφέροντα αποκαλώντας τον κ. Παναγιωτόπουλο και την κυβέρνηση «μαντρόσκυλα των επιχειρηματιών».

Στη συνέχεια, ο κ. Παναγιωτόπουλος πήρε τον λόγο αποκαλώντας τον κ. Κατσώτη «σκυλάκι του καναπέ» εξοργίζοντας τον, ενώ παράλληλα κάλεσε τους εργαζόμενους να έρθουν στο υπουργείο Εργασίας και να υποβάλλουν τα αιτήματα και τα παράπονα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ