Ποιος έσπασε στο ξύλο τον Ρόμπερτ Πάτινσον; [εικόνα] - iefimerida.gr

Ποιος έσπασε στο ξύλο τον Ρόμπερτ Πάτινσον; [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στροφή στην καριέρα του επιχειρεί να κάνει ο Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνιστώντας στο The Rover. Πρόκειται για ένα φουτουριστικό θρίλερ, στα πλαίσια του οποίου υποφέρει τα πάνδεινα στα χέρια του Γκάι Πιρς.

Χωρίς την χαρακτηριστική κόμη του, με ψεύτικα σαπισμένα δόντια, σκόνη και ιδρώτα να καλύπτει όλο το κορμί του και την κάννη ενός όπλου στην μούρη του. Αυτό δείχνει η πρώτη εικόνα από τα γυρίσματα του The Rover που μόλις δημοσίευσε το Entertainment Weekly.

Πρόκειται για μια σκληροτράχηλη περιπέτεια δράσης που γυρίζεται στα πιο αφιλόξενα σημεία της Αυστραλέζικης ερήμου με τον 26χρονο Πάτινσον να υποδύεται ένα μικροεγκληματία που κλέβει -μαζί με την υπόλοιπη συμμοριά- το αυτοκίνητο του χρυσοθήρα Γκάι Πιρς. Αλλά καταλήγει να τον βοηθάει να το ανακτήσει, όταν όλοι οι υπόλοιποι τον αφήσουν και φύγουν.

Ποιος έσπασε στο ξύλο τον Ρόμπερτ Πάτινσον; [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ