Πανομοιότυπο γκολ του Μέσι κόντρα στη Μίλαν με του Μαραντόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανομοιότυπο γκολ του Μέσι κόντρα στη Μίλαν με του Μαραντόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι συγκρίσεις του Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα είναι συνεχείς, με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα να έχει πετύχει γκολ πανομοιότυπα με αυτά του «Ντιεγκίτο».

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός στο 4-0 επί της Μίλαν για το Champions League άνοιξε το σκορ στο πέμπτο λεπτό με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ξυπνώντας μνήμες από το τέρμα που είχε σημειώσει ο Μαραντόνα απέναντι στην Ελλάδα στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994.

Πριν από 19 χρόνια, στο εναρκτήριο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Αργεντινή είχε συντρίψει με 4-0 την Ελλάδα, με τον Μαραντόνα να σκοράρει με σουτ από το ύψος της περιοχής, που ήταν και το τελευταίο τέρμα του με την «αλμπισελέστε». Ο Μέσι στο παρελθόν είχε σημειώσει πανομοιότυπο γκολ απέναντι στη Χετάφε με το διάσημο δεύτερο τέρμα του Μαραντόνα στο Μουντιάλ του 1986 κόντρα στην Αγγλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ