Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Μαρτίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 14 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η καθημερινότητα για τους περισσότερους από εσάς μοιάζει να είναι αρκετά φορτισμένη αυτήν την περίοδο. Οι πιέσεις των προηγούμενων ετών εξαλείφθηκαν και επανήλθε η αισιοδοξία στην ζωή σας. Όσοι έχετε μακροχρόνια σχέση μην απομονώνεστε από το ταίρι σας επειδή είστε απορροφημένοι από την δουλειά. Στον εργασιακό σας χώρο θα συμβούν μπερδέματα και παρανοήσεις με τους συνεργάτες σας.

Ταύρος

Εκφραστείτε με άνεση και πειστικότητα και δεν θα χάσετε. Κινηθείτε με σύνεση στον οικονομικό τομέα γιατί σε αρκετούς από εσάς ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα. Οι ενέργειές σας σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα φαίνεται ότι από εδώ και στο εξής μπλοκάρουν. Στα οικονομικά σας θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε άσκοπες αγορές και περιττές σπατάλες. Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να βάλατε σε κίνδυνο το μόνιμο δεσμό σας.

Δίδυμοι

Θα μπορέσετε να βρείτε ιδανικές λύσεις σε πράγματα που στο παρελθόν σας δυσκόλευαν. Κινηθείτε έξυπνα για να δείτε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Στην ερωτική σας ζωή, όσοι έχετε μια μόνιμη και σταθερή σχέση θα πρέπει να πάψετε να κριτικάρετε συνέχεια τον σύντροφο σας, γιατί στο τέλος θα κουραστεί και θα τον χάσετε. Στον οικονομικό σας τομέα, τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και μην κάνετε μεγάλα ανοίγματα.

Καρκίνος

Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Η συναισθηματική ζωή, η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζονται φέρνοντάς σας ανασφάλειες και αντικρουόμενες τάσεις. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα αυτήν την περίοδο, διατηρώντας την ψυχολογία σας και την ακτινοβολία σας σε υψηλά επίπεδα. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για να επιλύσετε πρακτικά θέματα που θα σας απασχολήσουν στη δουλειά σας.

Λέων

Επενδύσεις ή σημαντικές αγορές δεν θα ήταν ενδεδειγμένο να κάνετε αυτήν την περίοδο. Ξαφνικές αλλαγές αρκετά θεαματικές δεν αποκλείεται να προκύψουν και να φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, οι οποίες θα αποδειχθούν ιδιαιτέρα καλές. Πολλοί από εσάς θα μάθετε για ένα παρασκήνιο που υπήρχε σε βάρος σας εδώ και αρκετό καιρό, με σχόλια και ύπουλα χτυπήματα. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να περιορίσετε τις σπατάλες. Τα άστρα προβλέπουν ότι αυτές τις μέρες, ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος και να προχωρήσετε μπροστά.

Παρθένος

Ενδιαφέρον προβλέπεται αυτό το διάστημα για εσάς. Κινηθείτε με μεθοδικότητα και σύνεση προκειμένου οι αποφάσεις και οι επιλογές που θα κάνετε να μην αποδειχθούν λάθος και σύντομα θα δικαιωθείτε. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν και καλείστε να είστε συνεπείς απέναντι σε όλα και σε όλους, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σας ,δρομολογήστε τις αλλαγές που έχετε στο μυαλό σας, αναζητώντας συμμάχους που θα σας στηρίξουν στα καινούργια σας ξεκινήματα. Φιλίες, ομαδικές δραστηριότητες και σχέδια, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ κάθε τι καινούργιο που θα παρουσιάζετε θα απορροφά το ενδιαφέρον σας.

Ζυγός

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Θα υπάρχουν στιγμές όπου θα έχετε ρομαντική διάθεση ενώ άλλοτε θα επικρατεί το παιχνίδι του ανταγωνισμού. Κάθε εσπευσμένη ενέργεια, θα έχει αρνητικά αποτελέσματα. Περιορίστε την τάση σας για υπεραισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο.

Σκορπιός

Οι ελεύθεροι ξεκαθαρίστε με εφήμερες και περιστασιακές καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν και αναζητήστε κάτι πιο ουσιαστικό και πιο σοβαρό. Παρόλα αυτά όμως στο τέλος θα μπορέσετε να ελέγξετε τις καταστάσεις και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έχετε θετικές εξελίξεις. Σεβαστείτε και τις απόψεις κάποιων που δεν έχουν την ίδια γνώμη πάντα με εσάς. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Τοξότης

Στη δουλειά σας θα κουραστείτε με τις ευθύνες που θα αναλάβετε και καλό είναι να λειτουργήσετε με την λογική και να εξετάσετε τα πάντα πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Στον επαγγελματικό τομέα χρειάζεται ψυχραιμία προκειμένου να ανταπεξέλθετε στις όποιες ανατροπές είναι πιθανόν να προκύψουν. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να σταματήσετε να επιβάλετε στο ταίρι σας τις δικές επιθυμίες. Σύντομα θα εισπράξετε την αναγνώριση που επιθυμείτε. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να προστατέψετε την ψυχική σας υγεία και να αποφύγετε άτομα που είναι ψυχικά φορτισμένα και απομυζούν ενέργεια και χρόνο από τη ζωή σας.

Αιγόκερως

Θα δημιουργηθεί ένα κλίμα έντασης στη δουλειά σας και θα πρέπει να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει να κινείστε πιο ευέλικτα απέναντι στις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας. Οικογένεια και καριέρα σε πρώτο πλάνο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να δείτε τα έσοδά σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα φέρνοντάς σας μεγάλη ικανοποίηση. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και να κάνετε ρεαλιστικές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

Υδροχόος

Είναι πολύ βασικό να δραστηριοποιηθείτε δυναμικά στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά χωρίς να προκαλέσετε με τις κινήσεις που θα κάνετε ή με την συμπεριφορά σας παίρνοντας πρωτοβουλίες χωρίς να έχετε την έγκριση των ανώτερων σας. Η κοινωνική σας ζωή είχε αρκετό ενδιαφέρον για τους περισσότερους από εσάς. Οι συνθήκες είναι σαφώς καλύτερες και μπορείτε να λύσετε τα όποια προβλήματα έχουν προκύψει με το ταίρι σας. Όσοι από εσάς διαπιστώσετε αυτήν την περίοδο προβλήματα στο σπίτι ή στη δουλειά μην απογοητευτείτε. Στον ερωτικό σας τομέα, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις προσπαθήστε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας, χωρίς να ξεχνάτε πως και ο σύντροφος σας έχει τις δικές του.

Ιχθείς

Επίσης, δεν αποκλείεται να συζητήσετε ή να έχετε και κάποια προαγωγή. Θα βελτιωθεί ο ψυχικός σας κόσμος και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Οι δικοί σας άνθρωποι θα είναι στο πλευρό σας, γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να είστε αποκομμένοι από αυτούς. Όσον αφορά τον οικονομικό σας τομέα, οι συμφωνίες που θα κάνετε θα είναι αρκετά ικανοποιητικές και θα σας ανεβάσουν το εισόδημα. Συμβόλαια, συμφωνίες, επαφές με άτομα του εξωτερικού ευνοούνται και μπορείτε να τα προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την περίοδο.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/krios.php" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ