Φώφη Γεννηματά: Ο πρόεδρος αποφάσισε να είμαι υποψήφια για το Πολιτικό Συμβούλιο... - iefimerida.gr

Φώφη Γεννηματά: Ο πρόεδρος αποφάσισε να είμαι υποψήφια για το Πολιτικό Συμβούλιο...

Φώφη Γεννηματά: Ο πρόεδρος αποφάσισε να είμαι υποψήφια για το πολιτικό συμβούλιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά πήραν τα τηλέφωνα μεταξύ των στελεχών της Ιπποκράτους ενόψει της ψηφοφορίας της Πέμπτης για την εκλογή του νέο Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η Φώφη Γεννηματά σε όσους καλεί τηλεφωνικά τους λέει πως θα είναι μετά από απόφαση του προέδρου υποψήφια στο νέο κομματικό όργανο, ενώ ο Βασίλης Κεγκέρογλου, στην τηλεφωνική επικοινωνία που έχει με τους συντρόφους του τους λέει πως είναι υποψήφιος εκτός γραμμών.

Υποψήφια θα είναι και η Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ με τη γραμμή Βενιζέλου κατεβαίνει υποψήφιος και ο Πάνος Μπεγλίτης.

Στην ομάδα των 75 στελεχών, γίνεται συζήτηση για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι καθώς φαίνεται πως αρνείται να είναι ο Παντελής Οικονόμου ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Καρχιμάκης και ίσως η Ελένη Πολίτη.

Μέτα από απόφαση της αριστερής πρωτοβουλίας του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου , δεν θα είναι κανείς υποψήφιος θέλοντας να δείξουν έτσι την αντίθεσή τους σε όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά αυτή θα κινηθεί στη λογική του λευκού.

Πάντως ο Πάρις Κουκουλόπουλος πρότεινε τόσο στην Ζωή Καρκούλια όσο και στον κ. Παναγιωτακόπουλο να είναι υποψήφιοι, ωστόσο, η απάντησή τους ήταν αρνητική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ