«Καθαρά» τα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν την Τρίτη στα Εξάρχεια - iefimerida.gr

«Καθαρά» τα δύο καλάσνικοφ που βρέθηκαν την Τρίτη στα Εξάρχεια

«Καθαρά» τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στα Εξάρχεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αρχική σκέψη πως τα ευρήματα των αστυνομικών της Αντιτρομοκρατικής θα βοηθούσαν στις έρευνες για την εξιχνίαση της επίθεσης εναντίον των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, δεν ευόδωσε.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης που έγινε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., τα δύο καλάσνικοφ δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά σε εγκληματική ή τρομοκρατική ενέργεια.

Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου που είχε ενοικιάσει -με τα πραγματικά του στοιχεία- το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρέθηκαν τα όπλα και τα πυρομαχικά.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής εκτιμούν πως ο καταζητούμενος είναι ένας από τους βασικούς προμηθευτές όπλων και εκρηκτικών οργανώσεων που δρουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Μάλιστα, ο 35χρονος που είναι γνωστό μέλος του αναρχικού χώρου, είναι γνώριμος των Αρχών καθώς είχε συλληφθεί μαζί με άλλους τρεις για επίθεση εναντίον ανδρών των ΜΑΤ, από τους οποίους είχαν κλέψει τις ασπίδες, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ