Πέθανε η δημοσιογράφος Αγγελική Τζιρμάκη σε ηλικία 51 ετών - iefimerida.gr

Πέθανε η δημοσιογράφος Αγγελική Τζιρμάκη σε ηλικία 51 ετών

Πέθανε η δημοσιογράφος Αγγελική Τζιρμάκη σε ηλικία 51 ετών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντελώς ξαφνικά σε ηλικία μόλις 51 ετών άφησε την τελευταία της πνοή την Τρίτη η δημοσιογράφος Αγγελική Τζιρμάκη.

Η Αγγελική Τζιρμάκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 και μετά από σπουδές σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική καριέρα της το 1982 στην εφημερίδα «Αθλητική Ηχώ».

Τον Αύγουστο του 1991 μεταπήδησε στην εφημερίδα «Ωρα για Σπορ» όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Είχε εργαστεί επίσης στην εφημερίδα «Ελεύθερη Γνώμη» και στις δύο εκδόσεις της καθώς και σε πολλά γραφεία Τύπου μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων.

Την περίοδο 2003-2004 συνεργάστηκε με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αθλητικών Συντακτών στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τον αιφνίδιο χαμό της δημοσιογράφου, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως «η Αγγελική Τζιρμάκη, που παρέμεινε έως την τελευταία στιγμή δίπλα στο Σύνδεσμό μας προσφέροντας τις υπηρεσίες της από πολλές θέσεις, ήταν ιδιαίτερα γλυκός και σεμνός άνθρωπος και αφήνει τις πιο ζεστές αναμνήσεις σε όσους την γνώρισαν. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ συλλυπείται τους οικείους της και αποχαιρετά την άξια συνάδελφο που με εντιμότητα, επάρκεια και συνέπεια υπηρέτησε την αθλητική δημοσιογραφία».

Η κηδεία της Αγγελικής Τζιρμάκη θα την Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 στις 15.30, στο νεκροταφείο Βύρωνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ