Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιόνια - iefimerida.gr

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές, καταιγίδες και χιόνια

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με βροχές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταδιακή επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Πέμπτη κυρίως στη δυτική και βόρεια χώρα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στο Ιόνιο, την Ηπειρο και βαθμιαία στη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανώς στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, ενώ προβλέπονται και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Δυτικής ηπειρωτικής χώρας και Δυτικής Μακεδονίας οι οποίες στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρές. Παράλληλα οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί 7 με 8 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα φτάνουν τοπικά μέχρι 9 μποφόρ.

Την Παρασκευή θα υπάρξει μικρή εξασθένηση των φαινομένων, ωστόσο θα σημειωθούν έντονες κατά περιόδους βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια καθώς και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και χιόνια θα πέσουν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, της Δυτικής Στερεάς και της Δυτικής Μακεδονίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ