«Αδίστακτες λένε στον άντρα μου ''όταν χωρίσεις, εδώ είμαι εγώ''» δηλώνει η Μπέτυ Μαγγίρα - iefimerida.gr

«Αδίστακτες λένε στον άντρα μου ''όταν χωρίσεις, εδώ είμαι εγώ''» δηλώνει η Μπέτυ Μαγγίρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τον απροκάλυπτο τρόπο που φλερτάρουν τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, μίλησε -μεταξύ άλλων- η Μπέτυ Μαγγίρα σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Οι γυναίκες έχουν γίνει πια ''λυσσάρες''. Του στέλνουν μηνύματα στο facebook. ''Οταν χωρίσεις θα ΄μαι εδώ''. Δηλαδή ούτε καν άμα χωρίσεις. Το έχουν σίγουρο. Ενώ οι άντρες είναι πιο διακριτικοί, έχουν τακτ, δεν θα πάνε να την πέσουν σε μια παντρεμένη γυναίκα».

Αυτό δήλωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή η Μπέτυ Μαγγίρα σχετικά με τις θαυμάστριες του συζύγου της (και πατέρα του παιδιού της), πολίστα Δημήτρη Μάζη. Ο οποίος θεωρείται κατά γενική ομολογία ένας από τους πιο ωραίους Ελληνες αθλητές.

Προσθέτοντας πως «είμαστε 10 χρόνια μαζί και η σχέση μας είναι πιο ουσιαστική. (...) Πάντως τον ζηλεύω, δεν με ζηλεύει. Ισως απλά να μην το δείχνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ