Στη... θέση της η Μπαρτσελόνα – Ανετη νίκη με 4-0 κόντρα στη Μίλαν - iefimerida.gr

Στη... θέση της η Μπαρτσελόνα – Ανετη νίκη με 4-0 κόντρα στη Μίλαν

Στη... θέση της η Μπαρτσελόνα – Άνετη νίκη με 4-0 κόντρα στην Μίλαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επική ανατροπή έκανε η Μπαρτσελόνα που επικράτησε με σκορ 4-0 της Μίλαν και πήρε άνετα και επάξια την πρόκριση για τους «8» του Champions League.

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν με στόχο το γρήγορο τέρμα που θα άλλαζε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Μιλάνο, όπου οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει με 2-0, και το πέτυχαν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος πέτυχε και το δεύτερο τέρμα των «Καταλανών» στο 40', ενώ σκορ πρόκρισης έδωσε στην ομάδα του ο Βίγια στο 55ο λεπτό. Το τελικό αποτέλεσμα έγραψε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Ζόρντι Αλμπα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γαλατασαράι πήρε σπουδαία πρόκριση απέναντι στη Σάλκε, την οποία νίκησε με 2-3 στη Γερμανία.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Νοϊστέντερ στο 17', που σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα τους έδινε την πρόκριση. Στο 37ο λεπτό, ο Χαμίτ Αλτιντοπ έφερε το παιχνίδι στα... ίσια, ενώ ο Γιλμάζ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 42'.

Οι Γερμανοί όμως δεν το έβαλαν κάτω και προσπάθησαν να «επιστρέψουν» στο παιχνίδι, με τον Μπάστος να ισοφαρίζει στο 63ο λεπτό.

Την τελική κουβέντα την είπαν οι Τούρκοι, που με τον Μπουλούτ πέτυχαν το 3-2 στις καθυστερήσεις και εκτός από την πρόκριση πήραν και μια σημαντική νίκη γοήτρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ