Πάλεψε με καρχαρία αλλά απολύθηκε λόγω... αναρρωτικής άδειας [βίντεο] - iefimerida.gr

Πάλεψε με καρχαρία αλλά απολύθηκε λόγω... αναρρωτικής άδειας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο αυτό δεν περίμενε πως θα του συμβεί στη ζωή του ο 62χρονος Ουαλός Πολ Μάρσαλσι. Από τη μία να παλεύει με καρχαρία και από την άλλη να απολύεται από τη δουλειά του.

Η ιστορία του 62χρονου άνδρα ξεκινά από μια... αναρρωτική άδεια για λόγους ασθενείας, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκε στις ακτές της Αυστραλίας, όπου και προστάτευσε κάποια παιδιά που έπαιζαν στην παραλία από ένα καρχαρία μήκους 1,8 μέτρων.

Ωστόσο, η γενναιότητα του Ουαλού τουρίστα, δεν εκτιμήθηκε ιδιαιτέρως από το αφεντικό του, στην φιλανθρωπική οργάνωση για την προστασία των παιδιών όπου εργαζόταν μαζί με τη σύζυγό του, η οποία βρισκόταν μαζί του -την ώρα που είχε και αυτή αναρρωτική άδεια.

Από την πλευρά του, ο 62χρονος δήλωσε «απογοητευμένος» από τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν. «Αν δεν είχα σώσει τα παιδιά στην παραλία εκείνη την ημέρα, η γυναίκα μου κι εγώ θα είχαμε ακόμη τις δουλειές μας. Θα φανταζόταν κανείς ότι, αφού επρόκειτο για οργάνωση προστασίας των παιδιών, θα μου έλεγαν μπράβο. Πού θα βρω δουλειά τώρα;» είπε στην ουαλική ιστοσελίδα WalesOnline.

Στην επιστολή που του έστειλε ο εργοδότης του εκφράζει την έκπληξή του: «Μολονότι δεν ήσασταν σε θέση να εργαστείτε, ήσασταν αρκετά καλά για να πάτε στην Αυστραλία, σύμφωνα με ένα πρόσφατο βίντεο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ