Κόντρα Αδωνι Γεωργιάδη - Κώστα Βαξεβάνη στο twitter για τον Μητρόπουλο [εικόνα] - iefimerida.gr

Κόντρα Αδωνι Γεωργιάδη - Κώστα Βαξεβάνη στο twitter για τον Μητρόπουλο [εικόνα]

Κόντρα Αδωνι Γεωργιάδη - Κώστα Βαξεβάνη στο twitter για τον Μητρόπουλο [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρά» αντάλλαξαν για μια ακόμα φορά μέσω Διαδικτύου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Ο κ. Γεωργιάδης απηύθυνε ερώτηση στον εκδότη του περιοδικού HotDoc για την υπόθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μητρόπουλου σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μη έκδοση απόδειξης για υπηρεσίες 1 εκατ. δολαρίων το 1999.

Από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης τού απάντησε πως αν είναι πολιτικός θα πρέπει να απαντήσει για τον χουντικό Φιλιππακόπουλο. «Αλλιώς άσε τα καραγκιοζιλίκια και τράβα σε κανένα Dancing With The Stars» συμπλήρωσε.

«Αυτή είναι η τοποθέτησή σου για την περίπτωση Μητρόπουλου; Να πάω εγώ στο Dancing With The Stars;» ήταν η επόμενη τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ, με τον δημοσιογράφο να γράφει: «Δεν έχω τα στοιχεία για Μητρόπουλο. Έχω όμως για Φιλιππακόπουλο και είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις ως βουλευτής της ΝΔ».

Η... συζήτηση «έκλεισε» με ένα tweet από τον Αδωνι Γεωργιάδη: «Τα στοιχεία για Μητρόπουλο τα δημοσίευσε ο ίδιος και υπάρχουν στο left.gr. Να σας περιμένω λίγο ακόμη ή λόγω Σύριζα μόκο;».

Κόντρα Αδωνι Γεωργιάδη - Κώστα Βαξεβάνη στο twitter για τον Μητρόπουλο [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ