Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) εκτός εαυτού: Δεν μας ενημερώνει κανείς για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα - iefimerida.gr

Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) εκτός εαυτού: Δεν μας ενημερώνει κανείς για τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) εκτός εαυτού : Δεν μας ενημερώνει κανείς για τις διαπραγμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ενόχληση του ίδιου αλλά και της ΔΗΜΑΡ επεσήμανε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος του Φώτη Κουβέλη Δημήτρης Χατζησωκράτης από την ανεπαρκή ενημέρωση που έχει η Δημοκρατική Αριστερά από το οικονομικό επιτελείο που κάνει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Ζήτημα επικοινωνίας μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων έθεσε ο κ. Χατζησωκράτης, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 δήλωσε «ενοχλημένος» από την ελλιπή ενημέρωση της ΔΗΜΑΡ κυρίως από το οικονομικό επιτελείο που διεξάγει τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση επιπλέον. Το «όχι» μου δεν καταλαβαίνετε ότι περιέχει και ενόχληση; Φυσικά (και υπάρχει ενόχληση), διότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε την επικοινωνία που είχε ο Αντώνης Σαμαράς με τον Φώτη Κουβέλη, τονίζοντας πως «ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Κουβέλη, ο οποίος από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε τις σκέψεις του για τα ζητήματα αυτά και είμαστε βέβαιοι – και το λέω με έντονο τρόπο – ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει τις θέσεις μας και θα αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα όπως ακριβώς αξίζει να τα αντιμετωπίσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ