Τα ζώδια της Τρίτης 12 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Μαρτίου

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποβάλλετε το άγχος και τις ανασφάλειες που έχετε και δείτε τα πράγματα πιο θετικά στη ζωή σας. Επίσης θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον ερωτικό σας τομέα. Μην επιτρέψετε σε ένα εκνευρισμό της στιγμής να διαταράξει την ισορροπία που έχετε με τον ερωτικό σας σύντροφο αυτήν την περίοδο. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να εξοικονομήσετε χρήματα για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και μετά να ασχοληθείτε με τις αγορές που έχετε στο μυαλό σας. Στο χέρι σας είναι να μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα.

Ταύρος

Προσέξτε την φαντασία σας για να μην οδηγηθείτε σε ουτοπίες. Αν καταφέρετε να μην χάσετε τον έλεγχο της δουλειάς σας, θα κερδίσετε σύντομα την υποστήριξη των ανώτερων σας. Αποφύγετε να κάνετε σημαντικές επαγγελματικές συναντήσεις ή συζητήσεις αυτήν την περίοδο. Αρκετές φορές έχετε έρθει σε αντιπαράθεση με τον ερωτικό σας σύντροφο φτάνοντας ακόμη και σε σκληρές συγκρούσεις. Δείξτε ιδιαίτερη αυτοσυγκράτηση στο θέμα των εξόδων, αποφύγετε τις σπατάλες και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές.

Δίδυμοι

Αξιοποιήστε αυτήν την περίοδο προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες αξιόλογες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι! Ακόμη προλαβαίνεις τα πάντα. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε τους καρπούς του έρωτα σας και να κάνετε μια καινούργια αρχή μαζί. Οικονομικά διλήμματα που έχουν σχέση με κληρονομικά ή και φορολογικά ζητήματα δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους. Στη δουλειά σας, όσο βελτιώνετε τις γνώσεις σας τόσο καλύτερες ιδέες θα έχετε και τόσο μεγαλύτερα άλματα θα κάνετε στην καριέρα σας.

Καρκίνος

Αναπροσαρμόστε τον τρόπο σκέψης σας για να προχωρήσετε μπροστά, αλλά και για να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Εσείς που είστε μόνοι, η γοητεία σας, θα εκπέμπει στον κοινωνικό σας περίγυρο ερωτικά μηνύματα και θα προσελκύσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα που θα σας ενθουσιάσουν με το χιούμορ και την εξυπνάδα τους. Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπεται για εσάς. Οι δύσκολες αστρολογικές τάσεις που διαμορφώνονται αυτό το διάστημα δεν σας επηρεάζουν άμεσα. Στη δουλειά σας θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα μπορέσετε να εδραιωθείτε στο χώρο σας

Λέων

Αποτέλεσμα θα είναι να υπάρχουν γκρίνιες και καβγάδες μεταξύ σας. Διανύετε μια καλή περίοδο όπου μπορείτε να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένεια. Οι αδέσμευτοι αφού ξέρετε ότι χωρίς αγάπη νοιώθετε μισοί, μην διώχνετε από δίπλα σας ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν στη δουλειά σας θα σας πιέσουν και θα πρέπει να έχετε αντοχές και ξεκάθαρο μυαλό, για να βρείτε τις σωστές λύσεις που θα σας βγάλουν από τις δύσκολες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Πληγές από το παρελθόν επανέρχονται.

Παρθένος

Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει πιο χαρούμενη αν αφήσετε πίσω τους παλιούς σας φόβους και ανασφάλειες. Καθυστερήσεις, αναβολές και εμπόδια είναι το τρίπτυχο αυτής της περιόδου που θα σας απασχολήσει. Μάθετε να είστε πιο προσγειωμένοι και μην παρασύρεστε πάνω στον ενθουσιασμό σας. Πολλά από τα προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζετε στον επαγγελματικό τομέα τώρα μπορούν να βρουν τη λύση τους. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα, υπάρχει κίνδυνος ζημιών.

Ζυγός

Ανταγωνισμοί, εντάσεις αλλά και εχθρικές συμπεριφορές είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα και να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Για αυτό δεν πρέπει να ξοδεύετε απερίσκεπτα τα χρήματα σας γιατί θα βγαίνουν ξαφνικά έκτακτα έξοδα που θα πρέπει να τα καλύψετε. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Εφαρμόστε τα σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία, μεθοδεύοντας σωστά τις κινήσεις σας. Θα διώξετε ότι σας καταπιέζει και σας ταλαιπωρεί και θα προχωρήσετε μπροστά για να πραγματοποιήσετε τις υψηλές σας φιλοδοξίες.

Σκορπιός

Λόγω της πίεσης που θα νιώθετε από προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν, θα έχετε εριστική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ. Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα άνθρωπο στη ζωή σας, θα έχετε χρόνο στη διάθεση σας να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις διώξετε τις αρνητικές σκέψεις που κάνετε και περιορίστε σημαντικά τις ανασφάλειες σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πρέπει να διώξετε ανασφάλειες και φοβίες που έχετε και να μιλήσετε ανοιχτά στο ταίρι σας γι αυτά που θέλετε να κάνετε μαζί.

Τοξότης

Γενικότερα προσέξτε την διαχείριση των χρημάτων σας και μην ανοιχτείτε καθόλου αυτή την περίοδο. Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Να ξέρετε ότι έρχονται, για να σας ανανεώσουν και όχι για να σας βλάψουν, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Παράλληλα φανείτε προσεκτικοί στην διαφύλαξη των χρημάτων σας και των πολυτίμων αντικειμένων από την πιθανότητα κλοπών γιατί όλα είναι πιθανά. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό ότι θα αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα καθώς ένα τρίτο πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον θα προσπαθήσει να σας διεκδικήσει με αποτέλεσμα να κλονιστεί η σχέση σας.

Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε σχέσεις ασφαλείας τόσο με τα μέλη της οικογενείας σας όσο και με άτομα στο χώρο της δουλειάς σας. Ευθύνες και υποχρεώσεις θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη και σε πολλές περιπτώσεις θα αποτελέσουν μια θηλιά στο λαιμό. Θα υπάρξουν πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές για τις κοινωνικές σας σχέσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα.

Υδροχόος

Ανατροπές ή και έλλειψη συνεννόησης με συνεργάτες στον επαγγελματικό τομέα είναι πολύ πιθανές. Έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοικτά για να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Μην απογοητευτείτε από τυχόν αναποδιές που ενδεχομένως να προκύψουν, δεν χρειάζεται να βιάζεστε. Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Στα συναισθηματικά σας όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα κάνετε ένα εποικοδομητικό διάλογο με το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα οποιαδήποτε προβλήματα υπάρχουν μεταξύ σας.

Ιχθείς

Προσέξτε λίγο την σχέση σας με άτομα κύρους προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Αν δεν δείτε τα πράγματα με την μεγάλη ευαισθησία που διαθέτετε, θα μπορέσετε να είσαστε αντικειμενικοί και να πάρετε την σωστή απόφαση. Οι αστρολογικές συνθήκες που διαμορφώνονται αυτήν την εποχή φαίνεται ότι θα βάλουν σε δοκιμασία αρκετούς από εσάς. Οι χειρισμοί σας στον οικονομικό τομέα καλό θα είναι να είναι συνετοί και αποφύγετε να προβείτε σε διακανονισμούς αυτή την περίοδο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ