Δεν βρίσκουν άλλο γραμματέα οι βενιζελικοί - Μοναδικός (;) υποψήφιος ο Ανδρουλάκης - iefimerida.gr

Δεν βρίσκουν άλλο γραμματέα οι βενιζελικοί - Μοναδικός (;) υποψήφιος ο Ανδρουλάκης

Δεν βρίσκουν άλλο γραμματέα οι βενιζελικοί - Μοναδικός (;) υποψήφιος ο Ανδρουλάκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, δεν καρποφόρησαν τελικά οι συζητήσεις που είχαν αναλάβει να πραγματοποιήσουν ορισμένα στελέχη προσκείμενα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο που έψαχναν για... εναλλακτικό υποψήφιο για τη θέση του νέου γραμματέα της κεντρικής πολιτικής επιτροπής που ανέδειξε το συνέδριο.

Ετσι, αποφασίστηκε ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να καθυστερεί η πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής και την Πέμπτη θα συνεδριάσει η ΚΠΕ προκειμένου να εκλέξει το νέο γραμματέα του ΠΑΣΟΚ που, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής Επικρατείας Νίκος Ανδρουλάκης. Τουλάχιστον αυτό αφήνουν να εννοηθεί η εκπρόσωπος Τύπου Φώφη Γεννηματά και ο γραμματέας Επικοινωνίας Δημήτρης Καρύδης.

Ταυτοχρόνως θα εκλεγεί και το νέο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για το οποίο όμως δεν θα υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση από τον κ. Βενιζέλο. Προφανώς, οι υποψηφιότητες θα είναι ανοικτές, αλλά η γραμμή σαφής, προκειμένου η πλειοψηφία στο 14μελές όργανο να ελέγχεται από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από το σύνολο των μελών του οργάνου οι τέσσερις θα είναι γυναίκες ενώ και άλλα τέσσερα μέλη θα συμμετέχουν ως ex ofitsio.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ