Δυναμίτης συνδεδεμένος σε φιτίλι η βόμβα στο Παγκράτι - iefimerida.gr

Δυναμίτης συνδεδεμένος σε φιτίλι η βόμβα στο Παγκράτι

Δυναμίτης συνδεδεμένος σε φιτίλι η βόμβα στο Παγκράτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβολική χαρακτηρίζει η ΕΛΑΣ τη βομβίστική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ στα γραφεία της εταιρείας κούριερ Swift Nail, στο Παγκράτι όπου παλαιότερα είχαν στείλει παγιδευμένο φάκελο οι «Πυρήνες της Φωτιάς», με την Αστυνομία να πιστεύει ότι έγινε για λόγους αντεκδίκησης μετά και τις πρόσφατες συλλήψεις των τεσσάρων ληστών στο Βελβεντό Κοζάνης.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κανένα υπόλειμμα συνδεσμολογίας με την ΕΛ.ΑΣ να πιστεύει ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελείτο πιθανότατα από δυναμίτιδας συνδεδεμένη σε φιτίλι.

Η έκρηξη ήταν ισχυρή με αποτέλεσμα να προκληθούν σημαντικές ζημιές στα γραφεία της εταιρείας, ενώ η Κρατική Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση εξετάζει το ενδεχόμενο συσχετισμού με τα τέσσερα σακίδια με εκρηκτικά χωρίς συνδεσμολογία που βρέθηκαν στην Αττική.

Τα μέχρι τώρα συμπεράσματα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά να συσχετίζονται και να έγιναν ως κίνηση αλληλεγγύης για την σύλληψη των τεσσάρων ληστών στο Βελβεντό Κοζάνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ