Aπεργία πείνας ξεκίνησε ο δήμαρχος Μεσολογγίου – καλεί τους πολίτες να τον ακολουθήσουν - iefimerida.gr

Aπεργία πείνας ξεκίνησε ο δήμαρχος Μεσολογγίου – καλεί τους πολίτες να τον ακολουθήσουν

mat
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα φτάνουν οι αντιδράσεις στο Μεσολόγγι με αφορμή το σχέδιο «Αθηνά». Ετσι, μετά τα χθεσινά επεισόδια με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τώρα ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι προχωρά σε απεργία πείνας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης κάλεσε όποιον άλλον θέλει να συμμετέχει σε αυτή την κίνηση. Πρότεινε να υψωθούν μαύρες σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια, αλλά και στα καταστήματα της πόλης. Επίσης εισηγήθηκε να μην συμμετάσχει ο δήμος στον εορτασμό τητης 25ης Μαρτίου και στη θέση τους να υπάρχει το πανό διαμαρτυρίας, ενώ παράλληλα στις γιορτές Εξόδου δεν θα προσκληθεί κανένας πολιτικός και πολιτειακός παράγοντας. Σήμερα στις 12 το μεσημέρι σπουδαστές των ΤΕΙ Μεσολογγίου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία κατά του σχεδίου «Αθηνά» , ώστε να μην καταργηθεί, αλλάξει αντικείμενο ή μεταφερθεί αλλού το ΤΕΙ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ