Θα πληρώσουμε χαράτσι μέσω ΔΕΗ και το 2013 - iefimerida.gr

Θα πληρώσουμε χαράτσι μέσω ΔΕΗ και το 2013

Θα πληρώσουμε χαράτσι μέσω ΔΕΗ και το 2013
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τρόικα φαίνεται πως απαιτεί να παραμείνει το χαράτσι και να εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ενώ όλα δείχνουν πως οι δανειστές θα ζητήσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να πληρώσουν από το καλοκαίρι τον φόρο για την τρέχουσα χρονιά, ενώ αρχές του 2014 θα έρθει το νέοπ χτύπημ, ο ενιαίος φόρος ακινήτων.

Κατά τις συναντήσεις των εκπροσώπων της Τρόικα με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών, οι κ.κ. Τόμσεν, Μορς και Μαζούχ επέμειναν στην ανάγκη να διατηρηθεί και το 2013 το χαράτσι, αφού εκτιμούν ότι το οικονομικό επιτελείο δεν είναι ακόμα έτοιμο ώστε να καθιερώσει τον ενιαίο φόρο ακινήτων.

Μάλιστα στηρίζουν την άποψη αυτή όπως αναφέρουν και ΤΑ ΝΕΑ στο ότι ο ενιαίος φόρος ακινήτων δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα, αν και η κυβέρνηση φέρεται να προκρίνει την καθιέρωση αφορολόγητου ορίου τουλάχιστον 50.000 ευρώ, συντελεστές φόρου και κλιμάκια δεν έχουν κλειδώσει ακόμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ