Ο Πάκο, η ευτυχία του και ο συγγραφέας Νίκος Καρβέλας [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Πάκο, η ευτυχία του και ο συγγραφέας Νίκος Καρβέλας [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο του μυθιστόρημα, με τίτλο «Η ευτυχία του Πάκο», κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ο γνωστός συνθέτης Νίκος Καρβέλας.

«Κάποιο βράδυ ο Πάκο, ένας φρικτά ακρωτηριασμένος ζητιάνος, διαπιστώνει την ύπαρξη ενός μυστηριώδους δέντρου στην αυλή του σπιτιού του. Μέσα από τη μακάβρια σχέση που δημιουργείται ανάμεσά τους αποκτάει όσα ποτέ δεν είχε ούτε καν φανταστεί μέχρι τότε στην άθλια ζωή του. Μέρα με τη μέρα ο Πάκο βουλιάζει όλο και πιο βαθιά στην αδυσώπητη ευτυχία του...» αναφέρει η περίληψη του βιβλίου.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με αρκετά «περίεργα» στοιχεία στην υπόθεσή του, όπου το καλύτερο θέατρο ονομάζεται «Σκουπίδια» και το χασίς πωλείται στα μπακάλικα.

Ο Πάκο, η ευτυχία του και ο συγγραφέας Νίκος Καρβέλας [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

«Είχε όσα λεφτά ήθελε, είχε δυο ψηλά πόδια, είχε ένα πανέµορφο κεφάλι γεµάτο από όλες τις γνώσεις του κόσµου, είχε το µαγικό του βιολί, όµως, για πρώτη φορά στην άθλια και µίζερη ζωή του, ένιωθε να τον καταπίνει το κενό µιας απέραντης δυστυχίας. Και όσο το µυαλό του γέµιζε από ταλέντο και γνώσεις τόσο οι ήλιοι του έµοιαζαν µε λυχνάρια και το άλλοτε λαµπερό µικροσκοπικό του σύµπαν κάθε µέρα µεγάλωνε και γινόταν όλο και πιο σκοτεινό» καταλήγει το οπισθόφυλλο.

Ο Νίκος Καρβέλας που στο ευρύ κοινό είναι πιο γνωστός για τα τραγούδια του που έχει γίνει μεγάλες επιτυχίες, έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές (Μέγιστο Φως και Ναυτία των Ημερών), ένα φιλοσοφικό δοκίμιο (Πιστεύω) και μια νουβέλα (Ο Τρίτος Δρόμος).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ