Αντί να τιμωρούνται, επιβραβεύονται οι επίορκοι υπάλληλοι του ΕΟΤ! - iefimerida.gr

Αντί να τιμωρούνται, επιβραβεύονται οι επίορκοι υπάλληλοι του ΕΟΤ!

Αντί να τιμωρούνται
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τρόικα πιέζει έντονα την κυβέρνηση ώστε να διωχθούν οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, όμως κατά πως φαίνεται τίποτα δεν μπορεί να αγγίξει τον θαυμαστό κόσμο του ΕΟΤ, εκεί όπου οι εμπλεκόμενοι σε υποθέσεις κακοδιαχείρισης, αντί να τιμωρούνται, επιβραβεύονται.

Σύμφωνα με την «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», επίορκοι υπάλληλοι του ΕΟΤ, οι οποίοι αν και είναι κατηγορούμενοι για αδικήματα κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, όχι απλώς καταφέρνουν να ανελιχθούν σε καλύτερες θέσεις, αλλά κάποιοι εξ αυτών μάλιστα συχνά εξασφαλίζουν θέσεις εργασίας στην Ευρώπη με μηνιαίο εισόδημα που ξεπερνά τις... 10.000 ευρώ!

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι υποθέσεις αφορούν ποινικά εμπλεκομένους οικονομικών ατασθαλιών πολλών χιλιάδων ευρώ στο υπουργείο Τουρισμού κατά τα έτη 2007 έως 2009. Συνολικά 6 δικογραφίες σχηματίστηκαν με βάση τα στοιχεία από τα πορίσματα του ΣΔΟΕ, όμως μέχρι σήμερα οι δικογραφίες παραμένουν στα συρτάρια της Βουλής, με αποτέλεσμα τυχόν αδικήματα σε βάρος των διατελεσάντων υπουργών να έχουν πλέον παραγραφεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ