Τετ α τετ Στουρνάρα - Τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών - iefimerida.gr

Τετ α τετ Στουρνάρα - Τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις τρεις μετά το μεσημέρι είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους της Τρόικα στο υπουργείο Οικονομικών.

Στο τραπέζι των συνομιλιών αναμένεται να βρεθούν το θέμα της μείωσης των δημόσιων υπαλλήλων, οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα, οι αποκρατικοποιήσεις και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Πάντως την αισιοδοξία τους για μία αίσια έκβαση των συζητήσεων με την Τρόικα εκφράζουν οι αξιωματούχοι της ελληνικής κυβέρνησης, τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών βρίσκονται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως θα υπάρξει συμφωνία καθώς, όπως είπε, «πάντα υπάρχει λύση για όλα», επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι η Τρόικα έχει έρθει με θετική διάθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ