Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Μαρτίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Αποφύγετε να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε. Η καρίερα σας θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτές τις μέρες, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε τις δύσκολες καταστάσεις, αντί να συμβιβαστείτε με αυτές. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στις μετακινήσεις σας γιατί υπάρχει μια τάση για μικροατυχήματα. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι.

Ταύρος

Θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα που σχετίζονται με δάνεια, κεφάλαια και επενδύσεις. Να ξέρετε όμως ότι θα πρέπει να καταβάλλετε πολλές προσπάθειες για να επαναφέρετε τις ισορροπίες μεταξύ σας. Οι προκλήσεις θα είναι πολλές και εσείς θα πρέπει να κινηθείτε με ξεκάθαρο μυαλό, για να αποφύγετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει με τα συναισθήματα σας. Στον ερωτικό τομέα για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι ευνοούνται τα φλερτ και οι περιπέτειες.

Δίδυμοι

Μην εμπιστεύεστε όμως ιδιαίτερα το ένστικτό σας, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Θα συμβούν ξαφνικές αλλαγές στη δουλειά σας και θα πρέπει άμεσα να λάβετε τα μέτρα σας και να προστατεύστε τα κεκτημένα σας. Καθυστερήσεις και αναβολές που υπάρχουν στον επαγγελματικό τομέα δε θα πρέπει να σας αγχώνουν. Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε το προηγούμενο διάστημα τώρα εξαλείφονται. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα σας δοθούν ευκαιρίες για να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε αυξημένες υποχρεώσεις σε πιο υπεύθυνες θέσεις.

Καρκίνος

Η περίοδος αυτή δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες, προσέξτε πολύ. Θα μπορέσετε να βάλετε ένα τέλος στις συνεχόμενες εντάσεις που είχαν καταβάλει τη ψυχολογία σας, το τελευταίο καιρό. Οικονομικά, θα κάνετε ένα απολογισμό των κινήσεων που έχετε κάνει το τελευταίο καιρό και θα αποφασίσετε ότι, το χαρτοφυλάκιο σας χρειάζεται αναδιάταξη. Παράλληλα θα τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές και θα πάρετε μια ανάσα. Το σπίτι η ακίνητη περιουσία, η οικογένεια ή η εξέλιξη μιας σοβαρής δουλειάς μπορεί να σας αγχώσουν και να σας στεναχωρήσουν ιδιαίτερα.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίξετε με επιχειρήματα τις καινούργιες μεθόδους και τεχνικές που θα βρείτε, για την προώθηση της δουλειάς σας στους ανώτερους σας. Να θυμάστε ότι όποιες συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα πρέπει να συνάψετε, να τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Προσέξτε να μη δυναμιτίσετε περισσότερο το κλίμα βγάζοντας απωθημένα, εμμονές και ζήλιες. Σχέδια που έχετε κάνει εδώ και αρκετό καιρό μπορείτε τώρα να τα προχωρήσετε.

Παρθένος

Επαγγελματικά σχέδια, μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν. Θα κάνετε κάποιες πετυχημένες κινήσεις και θα σταθεροποιήσετε το εισόδημα σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με επιτυχία Οι δεσμευμένοι παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές θα περάσετε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, σήμερα είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, αλλά όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο φέρνει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκο. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να αποφύγετε τις σπατάλες, γιατί τα χρέη σας θα διογκωθούν.

Ζυγός

Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν και τα οικονομικά για τους περισσότερους από εσάς αυτήν την περίοδο. Θα μπορέσετε τώρα να βελτιώσετε τις συνθήκες και να τα ξαναβρήτε με όσους είχατε παρεξηγηθεί ή απομακρυνθεί. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πολύ καλές προοπτικές. Όσοι είστε μόνοι, θα δεχθείτε μια έκπληξη από ένα άτομο που νιώθετε πολύ κοντά σας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα πρέπει να περιορίσετε στο έπακρο τα έξοδα σας, γιατί αρκετά τα έχετε αυξήσει.

Σκορπιός

Θα διαπιστώσετε ότι πολλά πράγματα δεν είναι όπως νομίζατε μέχρι στιγμής, γι΄ αυτό προσπαθείστε να αναζητήσετε καινούργιους τρόπους που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που βρίσκεστε. Θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μπορέσετε να προχωρήσετε και να ολοκληρώσετε το έργο που έχετε αναλάβει. Οικονομικά, έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής και υπάρχει πιθανότητα αύξησης του μισθού σας ή θα πάρετε έξτρα χρήματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει. Παράλληλα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε επιθυμητές αλλαγές και μελλοντικά σχέδια. Το μήνυμα των αστρολογικών όψεων της περιόδου είναι ότι θα πρέπει να κάνετε αυτοκριτική και να προχωρήσετε.

Τοξότης

Ακόμα και αν σας φαίνονται άλυτα τα οικονομικά σας προβλήματα, να ξέρετε ότι αν κάνετε προσεκτικούς χειρισμούς, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε στο τέλος. Επιστρατεύστε την γοητεία και την διπλωματία σας για να αποκρούσετε τις προκλήσεις και τους κραδασμούς που θα προκύψουν. Μην ξεκινήσετε όμως τίποτα καινούργιο αυτήν την περίοδο. Οι τρόποι που χειρίζεστε πράγματα και καταστάσεις είναι οι σωστοί και γι΄ αυτό σας αναθέτουν όλο και παραπάνω υποχρεώσεις γιατί ξέρουν ότι θα τις φέρετε σε πέρας. Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δείξετε κατανόηση απέναντι στα προβλήματα του συντρόφου σας και σταματήστε να τον επικρίνετε.

Αιγόκερως

Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους αλλά αποφύγετε τα ρίσκα. Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο και σας προβληματίσουν έντονα. Μέσα από τις εμπειρίες που θα βιώσετε θα γίνετε πιο ώριμοι και θα διδαχτείτε πάρα πολλά. Οι ρυθμοί στη δουλειά σας απαιτούν μεγάλη ταχύτητα ξανά. Στα οικονομικά σας κάποιες επενδύσεις σας, ίσως να μην είναι ιδιαίτερα κερδοφόρες, όσο περιμένατε.

Υδροχόος

Αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μεταξύ σας, γιατί θα αποκτήσετε καινούργια προβλήματα. Είναι πλέον ένα ευνοϊκό διάστημα και θα είστε σε θέση να υπογράψετε με επιτυχία συμβόλαια ή να κάνετε συμφωνίες. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Μερικά πράγματα καλά θα κάνετε να προσπαθήσετε να τα δείτε από διαφορετική σκοπιά.

Ιχθείς

Αποφύγετε να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα και μην κάνετε νέες επενδύσεις. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο αυτό το διάστημα και θα σας απασχολήσει έντονα. Μια πιο διαλλακτική στάση από μέρους σας μπορεί να λειτουργήσει θετικά προκειμένου να αποφύγετε να αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά προβλήματα. Όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια και πολύ καλά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σας, προσοχή στα υπερβολικά έξοδα και κάντε πιο συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ