Την άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί ζητά ο Πιστόριους - iefimerida.gr

Την άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί ζητά ο Πιστόριους

Την άρση ποιων περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί ζητά ο Πιστόριους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη «χαλάρωση» των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον Οσκαρ Πιστόριους ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ ζητούν οι δικηγόροι του.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Νοτίου Αφρικής, οι συνήγοροι του Οσκαρ Πιστόριους ζητούν να του επιστραφούν τα προσωπικά του έγγραφα, δηλαδή η ταυτότητά του και το διαβατήριό του, ώστε να μπορεί να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Οι δικηγόροι του πρωταθλητή θα διεκδικήσουν την επιστροφή των προσωπικών εγγράφων χρησιμοποιώντας το επιχείρημα ότι του αφαιρέθηκαν παρά το γεγονός ότι το δικαστήριο δεν έκρινε τον Οσκαρ Πιστόριους ύποπτο φυγής στο εξωτερικό.

Ενστάσεις, ωστόσο, προβάλλουν και για τους υπόλοιπους περιορισμούς που του έχουν επιβληθεί, δηλαδή για τα τεστ αλκοόλ και ναρκωτικών στα οποία πρέπει να υποβάλλεται αλλά και για το γεγονός ότι πρέπει να παρουσιάζεται δυο φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ