Νηπιαγωγός στη Νορβηγία «εκπαίδευε» τα παιδιά για... Δράκουλες - iefimerida.gr

Νηπιαγωγός στη Νορβηγία «εκπαίδευε» τα παιδιά για... Δράκουλες

Νηπιαγωγός στη Νορβηγία «εκπαίδευε» τα παιδιά για... Δράκουλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την... έξοδο του νηπιαγωγείου όπου εργαζόταν «είδε» μια Νορβηγίδα νηπιαγωγός έπειτα από μια απίστευτη κίνηση που έκανε μέσα στην τάξη.

Η νηπιαγωγός που εργαζόταν στη δυτική ακτή της χώρας, πήρε μαζί της στην τάξη ένα φιαλίδιο που περιείχε το αίμα της και επέτρεψε στα παιδιά να το αγγίξουν και να το δοκιμάσουν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η επικεφαλής των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Συγκεκριμένα, είχε μαζί της ένα δείγμα από το αίμα της, το οποίο είχε ληφθεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα, και το άδειασε σε ένα πιάτο για να μπορέσουν να το δουν τα παιδιά της τάξης της ηλικίας από 3 ως 6 ετών.

«Τα παιδιά ρώτησαν αν μπορούσαν να το αγγίξουν και αυτή τους το επέτρεψε», δήλωσε στο η Ίνγκερ Λίζε Σέμε Άντερσεν και πρόσθεσε: «Τότε αυτά την ρώτησαν "πώς το βγάζουμε;" και αυτή έβαλε το δάκτυλό της στο στόμα της και τα παιδιά ακολούθησαν το παράδειγμά της», πρόσθεσε.

Μετά το συμβάν, η νηπιαγωγός που εργαζόταν προσωρινά στο σχολείο, υπεβλήθη σε εξετάσεις για AIDS και ηπατίτιδα B, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νηπιαγωγείο αίμα νορβηγία δασκάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ