Η Ριάνα ποζάρει για το βρετανικό ELLE ως σέξι... γάτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ριάνα ποζάρει για το βρετανικό ELLE ως σέξι... γάτα [εικόνες]

Η Ριάνα ποζάρει για το βρετανικό ELLE ως σέξι... γάτα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Ριάνα να έχει κάνει εκατοντάδες φωτογραφίσεις, με ρούχα, μαγιό, εσώρουχα, ντυμένη, ημίγυμνη ακόμη και σχεδόν γυμνή και να έχει «κοσμήσει» δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών, ωστόσο, το πρόσφατο εξώφυλλο και η φωτογράφιση που έκανε για το βρετανικό ELLE ξεχωρίζει. Γιατί διαφέρει.

Αν και αυτή τη φορά η Ριάνα πόζαρε στο φωτογραφικό φακό ντυμένη ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αισθησιακή και ταυτόχρονα την επαναστατική της πλευρά.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε εκφράζει την επιθυμία της να γίνει μητέρα ενώ δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν σκοπεύει σε όλη της τη ζωή να κάνει περιοδείες.

Ταυτόχρονα μιλά για τον μόνο άνθρωπο που φοβάται και δεν είναι άλλος από την... μητέρα της. «Ανέβασα μία γυμνή μου φωτογραφία στο διαδίκτυο και έγινε έξαλλη, με πήρε τηλέφωνο και με μάλωσε τόσο πολύ, την τρέμω» ανέφερε χαρακτηριστικα στο ELLE η Ριάνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ