Κουβέλης: Να καταλάβουν οι δανειστές ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλες επιβαρύνσεις - iefimerida.gr

Κουβέλης: Να καταλάβουν οι δανειστές ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλες επιβαρύνσεις

Κουβέλης: Να καταλάβουν οι δανειστές ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλες επιβαρύνσε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική εναντίον της τρόικας και των Ευρωπαίων εταίρων άσκησε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος τους ζήτησε να καταλάβουν ότι η ελληνική κοινωνία έχει εξαντληθεί και δεν αντέχει νέες επιβαρύνσεις, ενώ παράλληλα παρουσίασε και τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την οικονομία και το φορολογικό.

Την ανάγκη να κατανοήσουν οι δανειστές της Ελλάδας ότι η κοινωνία «έχει εξαντλήσει τα όρια της και την αντοχή της» επεσήμανε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ενώ παράλληλα τόνισε ότι προκειμένου να βγει από την κρίση η Ελλάδα χρειάζεται αναπτυξιακή στήριξη και κοινωνική συνοχή, ενώ παράλληλα θεωρεί άμεση προτεραιότητα να διαμορφωθεί ένα δίκτυο κοινωνικής προστασίας, λόγω των τρομακτικών διαστάσεων της ανεργίας.

Παράλληλα, ο κ. Κουβέλης παρουσίασε και τις προτάσεις της ΔΗΜΑΡ για την οικονομία, υποστηρίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσουν άμεσα οι ρυθμίσεις που προτείνει, προκειμένου να ανακουφιστούν οι κοινωνικά ασθενέστερες ομάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ