Σκουρλέτης: Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα ακυρώσει την επένδυση στις Σκουριές - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση θα ακυρώσει την επένδυση στις Σκουριές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά και τα χθεσινά επεισόδια στις Σκουριές ξεκίνησε ακόμα μία άγρια κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ. Ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε σήμερα πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως κατά της επένδυσης στις Σκουριές Χαλκιδικής και όταν γίνει κυβέρνηση θα την ακυρώσει.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου είπε πως αν και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος με ό,τι έγινε στο εργοτάξιο της εταιρείας Hellas Gold στις Σκουριές, ωστόσο έκανε λόγο για «αργό θάνατο» των κατοίκων με την επίμαχη επένδυση.

Παράλληλα με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στην Ιερισσό κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πως βγήκε με ύφος μάγκα στη Βουλή και ενθάρρυνε τους αστυνομικούς.

«Συνειδητοποιούμε τι είπε ο πρωθυπουργός με όσα έγιναν χθες ότι θα προχωρήσει με κάθε τρόπο η επένδυση στη Χαλκιδική. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας» ανέφερε. Όπως διευκρίνισε, η πολιτεία οφείλει να είναι αρκετά προσεκτική και να μην ενθαρρύνει την τυφλή αντιπαράθεση.

«Η ΕΛΑΣ να λειτουργεί με σεβασμό στους νόμους για να είναι αποδεκτή. Να αλλάξει τρόπο λειτουργίας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ