Κακλαμάνης: Σκέφτομαι να κατέβω για δήμαρχος ξανά, ακόμα και ανεξάρτητος [βίντεο] - iefimerida.gr

Κακλαμάνης: Σκέφτομαι να κατέβω για δήμαρχος ξανά, ακόμα και ανεξάρτητος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την σκέψη του να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Αθηναίων ανεξαρτήτως της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κατέβει στις εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Εσωκομματική «τρικλοποδιά» φαίνεται να είναι έτοιμος να βάλει ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Πρωινό ΑΝΤ1».

Ο κ. Κακλαμάνης, δήλωσε ότι σκέφτεται την περίπτωση να κατέβει στις εκλογές και όπως τόνισε εάν το αποφασίσει θα το κάνει ακόμα και εάν δεν εξασφαλίσει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εμφανίστηκε θετικός στο να κατέβει ανεξάρτητος υπογραμμίζοντας πως «ίσως ήρθε η ώρα των ανεξάρτητων ψηφοδελτίων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ