Παραλίγο να αποβάλει η Κιμ Καρντάσιαν - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γυναικολόγο - iefimerida.gr

Παραλίγο να αποβάλει η Κιμ Καρντάσιαν - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο γυναικολόγο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έντονη αδιαθεσία που ένιωσε η Κιμ Καρντάσιαν κατά τη διάρκεια της πτήσης με ιδιωτικό τζετ από το Παρίσι στο Λος Αντζελες επέβαλε την άμεση μεταφορά της στο γυναικολόγο της αμέσως μετά την προσγείωση του αεροπλάνου.

«Εκλαιγε και ήταν φοβισμένη καθώς πήγαινε στο γιατρό. Ηταν σίγουρη ότι έχει αποβάλει». Αυτό δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη New York Post σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης (06/02).

Προσθέτοντας πως «η Κιμ δεν σέβεται την εγκυμοσύνη της. Ταξιδεύει συνέχεια ανά τον κόσμο και συνεχίζει να δουλεύει επτά μέρες την εβδομάδα. Επιπλέον γυμνάζεται με δυο διαφορετικούς personal trainer πασχίζοντας να πάρει όσο λιγότερο βάρος μπορεί».

Το συμβάν είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς ο γυναικολόγος της συνέστησε απλά να προσέχει παραπάνω. Αλλά η συγκεκριμένη περιπέτεια έχει δημιουργήσει ένα τσουνάμι αντιδράσεων με διάσημους γυναικολόγους να βγαίνουν και να γράφουν άρθρα όπου την παρακαλούν να σταματήσει να είναι τόσο εργασιομανής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ