Η λατρεία για τον Μέσι «άνοιξε» την... Messi Gallery [εικόνες] - iefimerida.gr

Η λατρεία για τον Μέσι «άνοιξε» την... Messi Gallery [εικόνες]

Η λατρεία για τον Μέσι «άνοιξε» την... Messi Gallery
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι για πολλούς ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη και ολοένα και περισσότεροι θέλουν να του μοιάσουν. Ο λόγος για τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι.

Μάλιστα, η εταιρεία αθλητικών ειδών που «ντύνει» τον άσο των «μπλαουγκράνα» προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, καθώς μετά από το λανσάρισμα της νέας συλλογής adizero f50 με την υπογραφή του Μέσι, εγκαινίασε στη Βαρκελώνη την «Messi Gallery», μια πρωτότυπη έκθεση αφιερωμένη στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου.

Η λατρεία για τον Μέσι «άνοιξε» την... Messi Gallery [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η έκθεση παρουσιάζει πλήθος αναμνηστικών αντικειμένων από την πλούσια καριέρα του Messi, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων συνεχόμενων βραβείων «FIFA Ballon d'Or» που του έχουν απονεμηθεί από το 2009 μέχρι το 2012.

Η λατρεία για τον Μέσι «άνοιξε» την... Messi Gallery [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Επίσης, παρουσιάζονται ιστορικά παπούτσια adidas, μπάλες και εμφανίσεις που φόρεσε ο Leo σε σημαντικές στιγμές της καριέρας του.

Η λατρεία για τον Μέσι «άνοιξε» την... Messi Gallery [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ