Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν παραίτηση Δένδια για τα επεισόδια στις Σκουριές - iefimerida.gr

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ζητούν παραίτηση Δένδια για τα επεισόδια στις Σκουριές

dendias
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν ντρέπεται και δεν παραιτείται ο υπουργός δημόσιας τάξης», δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν σήμερα στις Σκουριές.

Οι αρμόδιοι τομεάρχες των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος και Σταυρούλα Ξουλίδου δήλωσαν:

«Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τις αθλιότητες και τους κάθε είδους τραμπουκισμούς των πολιτικών που θεωρούν ότι επειδή αυτοί είναι υποτελείς και υπόδουλοι, έτσι είναι και ο ελληνικός λαός» σημειώνουν οι δύο βουλευτές και προσθέτουν πως διμοιρίες των ΜΑΤ απέκλεισαν πολιορκώντας την πόλη της Ιερισσού στη Χαλκιδική, ρίχνοντας καπνογόνα και δακρυγόνα εναντίον μαθητών μέσα σε σχολείο, οι οποίοι συμπαραστέκονταν σε συλληφθείσα συμμαθήτρια τους, όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο αναπληρωτής Λυκειάρχης κ. Πασχαλίδης».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βάλουν και κατά του υπουργού Παιδείας: «Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως δεν ντρέπεται και δεν υποβάλλει την παραίτησή του. Ο υπουργός Παιδείας προφανώς συμφωνώντας, ούτε παρεμβαίνει, ούτε και παραιτείται. Και αυτό γιατί ξέρουν ότι δεν αφορά τα δικά τους παιδιά». Καταλήγουν ως εξής: «Αυτό το αίσχος τους, τους το αφιερώνουμε γιατί τους αξίζει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ