Μετανιωμένη η «μεταλλαγμένη» στάρλετ με τα χείλη ροφού [εικόνες] - iefimerida.gr

Μετανιωμένη η «μεταλλαγμένη» στάρλετ με τα χείλη ροφού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιστρέφει εσπευσμένα στην Αυστραλία η 33χρονη Σόφι Μονκ που έχει μείνει άνεργη τα τελευταία δυο χρόνια μετά από αποτυχημένη πλαστική επέμβαση στα χείλη. Και μάλιστα την εποχή που είχε δεσμό με διάσημο πλαστικό χειρουργό.

Την εποχή που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της στο Λος Αντζελες η Αυστραλή Σόφι Μονκ όλοι είχαν τα καλύτερα να πουν για τη φρεσκάδα, το sex appeal και το ταλέντο της (τόσο στην υποκριτική, όσο και στο τραγούδι). Και οι ρόλοι άρχισαν να διαδέχονται ο ένας τον άλλο.

Μέχρι που εκείνη αποφάσισε να μπουκωθεί με κολλαγόνο μετά από μια αποτυχημένη εγχείρηση αφαίρεσης μιας κύστης στα χείλη.

«Αφαίρεσαν το μισό μου χείλος μαζί με την κύστη. Οπότε ο γιατρός με συμβούλεψε να γεμίσω το πάνω χείλος για να δείχνουν ομοιόμορφα. Εμπιστεύτηκα τον γιατρό και αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου», δήλωσε πριν ένα χρόνο η Σόφι. Η οποία ωστόσο δεν διευκρίνισε αν έκανε την επέμβαση ο τότε σύντροφός της.

Τα αποτελέσματα ήταν εφιαλτικά. Η Μονκ δεν κατάφερε να πάρει ποτέ ξανά κάποιο ρόλο. Και πλέον επιστρέφει στην Αυστραλία ως ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail πλαστική επέμβαση Σόφι Μονκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ