Σε κλοιό ΜΑΤ η εκδήλωση για τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε κλοιό ΜΑΤ η εκδήλωση για τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες]

Σε κλοιό ΜΑΤ η εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το Μέγαρο Μουσικής όπου σε λίγη ώρα ξεκινά η πολυαναμενόμενη εκδήλωση για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 χρόνων από το θάνατό του.

Λίγο πριν τις επτά το απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής κατέφθασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα. Υπενθυμίζεται ότι το παρών στη σημερινή εκδήλωση αναμένεται να δώσουν γνωστοί πολιτικοί, νυν και πρώην, προσωπικότητες της δημόσιας ζωής, αλλά και διαπρεπείς επιστήμονες, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Kάρολου Παπούλια.

Στο βήμα του ομιλητή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να ανέβουν ο πρόεδρος του Mεγάρου Mουσικής,Iωάννης Mάνος, ο πρόεδρος του Iδρύματος «Kωνσταντίνος Γ. Kαραμανλής» Πέτρος Mολυβιάτης, , ο πρωθυπουργός Aντώνης Σαμαράς, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Aλέξης Tσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Bενιζέλος και της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Την αποψινή επετειακή εκδήλωση για τα 15 χρόνια από τον θάνατο του Kωνσταντίνου Kαραμανλή (1907-1998), που φέρει τον τίτλο «Συμπόσιο» και συνδιοργανώνεται από το Iδρυμα «Kωνσταντίνος Γ. Kαραμανλής» μαζί με το Mέγαρο Mουσικής Aθηνών, στο πλαίσιο του διεθνούς φόρουμ ιδεών Megaron Plus.

Σε κλοιό ΜΑΤ η εκδήλωση για τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σε κλοιό ΜΑΤ η εκδήλωση για τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Σε κλοιό ΜΑΤ η εκδήλωση για τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σε κλοιό ΜΑΤ η εκδήλωση για τον Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ