Χρυσό αντίγραφο του ποδιού του Μέσι πωλείται έναντι 4 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Χρυσό αντίγραφο του ποδιού του Μέσι πωλείται έναντι 4 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ιάπωνας κοσμηματοπώλης Γκίνζα Τανάκα έφτιαξε ένα πιστό αντίγραφο του αριστερού ποδιού του Λιονέλ Μέσι, το οποίο αξίζει 4 εκατ. ευρώ.

Το χρυσό πόδι του Αργεντινού σούπερ σταρ έγινε προς τιμή της τέταρτης συνεχόμενης «Χρυσής Μπάλας» που κατέκτησε ο 25χρονος άσος της Μπαρτσελόνα και των 91 γκολ που σημείωσε το 2012, ενώ μέρος των εσόδων από την πώλησή του θα δοθούν, μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Λιονέλ Μέσι, προς ενίσχυση ανθρώπων που επλήγησαν από το τσουνάμι που χτύπησε την Ιαπωνία τον Μάρτιο του 2011. Στην εκδήλωση παρουσίασης του χρυσού ποδιού του Μέσι βρέθηκε ο αδερφός του Ροντρίγκο (φωτογραφία).

Χρυσό αντίγραφο του ποδιού του Μέσι πωλείται έναντι 4 εκατ. ευρώ | iefimerida.gr 0

O Ιάπωνας κοσμηματοπώλης έχει φτιάξει και μικρότερες, οι οποίες είναι και αυτές ολόχρυσες, ρεπλίκες του ποδιού του Μέσι σε πιο προσιτές τιμές. Κατασκευάστηκαν 50 ρεπλίκες βάρους 300 γραμμαρίων με το αποτύπωμα του ποδιού του Μέσι που αξίζουν 72.000 ευρώ και άλλες 100 ρεπλίκες του ποδιού του βάρους 100 γραμμαρίων αξίας 32.000 ευρώ.

Δείτε πατώντας εδώ την ιστοσελίδα που φτιάχτηκε για το χρυσό πόδι του Μέσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι Χρυσή Μπάλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ